Ostanimo u kontaktu

RAD UDRUGA

Održana izvještajna skupština Udruge veterana 4. gardijske brigade

Objavljeno prije

Udruga veterana 4. Gbr

Udruga veterana 4. gardijske brigade – podružnica Dubrovačko-neretvanske županije jučer je u Metkoviću održala redovnu izvještajnu skupštinu. Zbog obveze prilagodbe Statuta novom zakonu o udrugama izvještajna skupština je prolongirana do ovog datuma kako bi se izvršile sve potrebne promjene.

Predsjednik udruge Ante Pehar podnio je izvješće o radu Udruge u protekloj godini te o planu rada u tekućoj godini.

Kako se ove godine obilježava jubilarna 20.obljetnica završnih oslobodilačkih akcija HV: Skok1, Skok2, LJETO, OLUJA, MAESTRAL i JUŽNI POTEZ Udruga će se nastojati obilježiti ove obljetnice nizom kulturno-sportskih događanja.

Financijsko izvješće za prošlu godinu i financijski plan za iduću godinu nazočnim članovima podnio jer Branko Markota. Sva izvješća su jednoglasno usvojena.

Dane Rendulić članove je upoznao sa obvezom koje trebaju provesti sve udruge i prilagoditi svoje statute novom Zakonu o udrugama te je naveo koje promjene je bilo potrebno uvesti u Statut, nakon čega je skupština izglasala statut Udruge.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije