Ostanimo u kontaktu

CRKVA SV. ILIJE

Održan koncert u spomen Matiše Rajčića

Objavljeno prije

2203_Koncert u spomen Matiše Rajčića 12

Crkvi sv. Ilije proroka sinoć se nakon mise održao koncert u spomen metkovskog glazbenika Matiše Rajčića po nazivom Život Bogu ispjevan.

Fra Ante Bilokapić, župnik Župe sv. Ilije, pozdravio je prisutne prigodnim govorom nakon čega su crkveni zborovi iz Metkovića i Opuzena nastupali s pjesmama vjerske tematike.

Župni zbor Župe sv. Nikole biskupa otpjevao je pjesme Počinje se strašna muka i Isus mudrost Očeva, Župni zbor Župe sv. Stjepana prvomučenika iz Opuzena, sa svojom starijom i mlađom skupinom, otpjevao je, među drugim pjesmama, Zdravo križu i Pjesma iz Varoša. Župni zbor Župe sv. Ilije proroka izveo je pjesme Prosti moj Bože, Žrtvo spasa i Puče moj, dok je Zbor i bend mladih Župe sv. Ilije koncert završio pjesmom Srce predajem Ti. Program je vodila Romana Gabrić.

Zborovi su svojim nastupima oduševili publiku, a ovo je prvi put nakon 21 godinu da se Metković prisjetio svog glazbenika Matiše Rajčića.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije