Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

CRKVA SV. ILIJE

Održan koncert u spomen Matiše Rajčića

Objavljeno prije

2203_Koncert u spomen Matiše Rajčića 12

Crkvi sv. Ilije proroka sinoć se nakon mise održao koncert u spomen metkovskog glazbenika Matiše Rajčića po nazivom Život Bogu ispjevan.

Fra Ante Bilokapić, župnik Župe sv. Ilije, pozdravio je prisutne prigodnim govorom nakon čega su crkveni zborovi iz Metkovića i Opuzena nastupali s pjesmama vjerske tematike.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Župni zbor Župe sv. Nikole biskupa otpjevao je pjesme Počinje se strašna muka i Isus mudrost Očeva, Župni zbor Župe sv. Stjepana prvomučenika iz Opuzena, sa svojom starijom i mlađom skupinom, otpjevao je, među drugim pjesmama, Zdravo križu i Pjesma iz Varoša. Župni zbor Župe sv. Ilije proroka izveo je pjesme Prosti moj Bože, Žrtvo spasa i Puče moj, dok je Zbor i bend mladih Župe sv. Ilije koncert završio pjesmom Srce predajem Ti. Program je vodila Romana Gabrić.

Zborovi su svojim nastupima oduševili publiku, a ovo je prvi put nakon 21 godinu da se Metković prisjetio svog glazbenika Matiše Rajčića.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije