Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

BREAKING NEWS

Nova uhićenja u gradu, Pokladno društvo preuzelo ključeve grada!

Objavljeno prije

Rano jutros čelnici Pokladnog metkovskog društva upali su u prostorije Grada Metkovića gdje su uz pomoć specijalnih snaga od gradonačelnika Dalibora Milana preuzeli ključeve grada.

U tom trenutku Milan se nalazio u društvu svojih zamjenika Roberta Doke i Damira Rajiča, a kako neslužbeno doznajemo optužnica ih tereti zbog sumnje da su htjeli ‘utopiti’ ključeve.

Iako su gradski poglavari sve to porekli te mirno predali ključeve na čuvanje, specijalne snage su ih ipak privele i nad njima se provode istražne radnje.

Posljednje riječi gradonačelnika Milana su bile, čuvajte mi grad, realizirajte započete projekte i nemojte dijeliti nezakonite otkaze jer Grad je na račun toga već platio milijunske odštete.

Sve smo zabilježili budnim okom kamere, pogledajte video prilog.

PRIMA SE 10 OSOBA NA 6 MJESECI

Općina Kula Norinska objavila Javni poziv nezaposlenim osobama za prijavu na javne radove

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska objavila je Javni poziv u kojem poziva nezaposlene osobe da se prijave za javne radove. prima se 10 osoba.

– Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Općina Kula Norinska.
Za navedeni program traži se ukupno 10 (deset) osoba na rok od 6 (šest) mjeseci. Krajnji rok za prijavu je 21. travnja 2021., – objavio je načelnik Nikola Krstičević.

Link na natječaj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije