Ostanimo u kontaktu

KAD SE MALE RUKE SLOŽE...

Nova dva ugovora za UOSI Prijatelj – nastavlja se hvale vrijedan projekt ‘Prevoz starijih soba’

Objavljeno prije

UOSI Prijatelj, kombi

UOSI Prijatelj i Grad Metković jučer su potpisali dva ugovora. Riječ je o nastavku hvale vrijednog projekta usluge prijevoza starijih osoba do bolnica te tradicionalno obilježavanje Spomendana na Vukovar.

Krajem rujna završio je projekt ‘Prevoz starijih osoba‘, koji je bio financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, i samim tim Udruga je ostala bez donatora za projektne aktivnosti. Kako potrebite starije osobe koje putuju na terapije i preglede do bolnica u Dubrovniku i Splitu ne bi ostale bez ove vrste prijevoza, čelnik UOSI Prijatelj, Antiša Puljević se za pomoć obratio gradonačelniku Daliboru Milanu. Uvidjevši vrijednost ovog projekta gradonačelnik je donio Zaključak kojim je odobrio 5.000 kuna proračunskih sredstava za trošak goriva spomenutog projekta.

Već tradicionalno UOSI Prijatelj organizira obilježavanje 18. studenoga, dan okupacije Vukovara i stradavanja Vukovaraca.

– Ove godine po 14 put ćemo u Gradskom parku obilježiti taj dan. Partner nam je OŠ Don Mihovil Pavlinović. Nedavnim posjetom upoznali smo gradonačelnika sa aktivnostima i zamolili za financijsku podršku sukladno gradskim mogućnostima. I po ovom Ugovoru odobrena nam je financijska potpora u visini od 5.000 kuna, rekao je Puljević te gradonačelniku predložio da od iduće godine ovaj događaj uđe u gradske kulturne aktivnosti, a da UOSI ‘Prijatelj’ i obrazovne ustanove budu izvoditelji. – Korak po korak ipak se kreće, – zaključio je Puljević.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije