Ostanimo u kontaktu

NERETVINA VOJNIKINJA

Karla Jurković stekla čin poručnika na Hrvatskom vojnom učilištu dr. Franjo Tuđman

Objavljeno prije

Oduvijek se raspravljalo da sportaši zanemare školske obaveze radi sporta. Cure iz ŽNK Neretva potvrđuju da se sve može posložiti kad se hoće.

Nakon Merime Tanović, Nine Mijoč, Matee Suton ŽNK Neretva dobila je još jednu visokoobrazovani curu. Karla Jurković je odmah po osnutku ŽNK Neretve postala njena članica, prije toga treniravši u NK Gošku iz Gabele. Bila je dokapetanica kluba, uzor u ponašanju za sve, pravi vojnik kluba. Pored igranja nogometa Karla je završila i za nogometnu sutkinju, a nakon završene Gimnazije u Metkoviću otišla je na školovanje na Hrvatsko vojno učilište dr. Franjo Tuđman.

Karla je stekla čin poručnika i počet će raditi u oružanim snagama Republike Hrvatske.
Igračice, stručni stožer i uprava kluba ponosni su na Karlu i žele joj uspješnu karijeru!

POVJERENSTVO ZA MANDARINE

Za sorte zorica rana, ichimaru i iwasaki preporuča se početak berbe 25. rujna 2019. godine

Objavljeno prije

Radna sjednica Povjerenstva za mandarine Dubrovačko-neretvanske županije, proširena predstavnicima Otkupnih centara iz doline Neretve, predstavnicima Državnog inspektorata poljoprivredne i fitosanitarne  inspekcije te predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva održana je u ponedjeljak u Opuzenu.

Na sjednici Povjerenstva jednoglasnom odlukom je utvrđeno da se za sorte zorica rana, ichimaru i iwasaki preporuča datum početka berbe 25. rujna 2019. godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije