Ostanimo u kontaktu

NERETVINA VOJNIKINJA

Karla Jurković stekla čin poručnika na Hrvatskom vojnom učilištu dr. Franjo Tuđman

Objavljeno prije

Oduvijek se raspravljalo da sportaši zanemare školske obaveze radi sporta. Cure iz ŽNK Neretva potvrđuju da se sve može posložiti kad se hoće.

Nakon Merime Tanović, Nine Mijoč, Matee Suton ŽNK Neretva dobila je još jednu visokoobrazovani curu. Karla Jurković je odmah po osnutku ŽNK Neretve postala njena članica, prije toga treniravši u NK Gošku iz Gabele. Bila je dokapetanica kluba, uzor u ponašanju za sve, pravi vojnik kluba. Pored igranja nogometa Karla je završila i za nogometnu sutkinju, a nakon završene Gimnazije u Metkoviću otišla je na školovanje na Hrvatsko vojno učilište dr. Franjo Tuđman.

Karla je stekla čin poručnika i počet će raditi u oružanim snagama Republike Hrvatske.
Igračice, stručni stožer i uprava kluba ponosni su na Karlu i žele joj uspješnu karijeru!

PRIREDBA ZA DJECU

U Gradskom parku održani još jedni Dani Neretvanske kneževine

Objavljeno prije

U petak su u organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića održani još jedni Dani Neretvanske kneževine, koji su zbog epidemiološki uvjeta ove godine svedeni na jednodnevnu priredbu koju su priredili Kliški uskoci uz pomoć Vitezova vranških iz Pakoštana.

Priredbu je je otvorila ravnateljica Turističke zajednice Magdalena Medar-Ujdur, a najmlađi sugrađani naučili su kako se nekad ratovalo, viteške vještine te oružja kojim se išlo u boj.

Donosimo video prilog i nekoliko fotografija.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije