Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TRAGEDIJA U KRVAVCU

U požaru smrtno stradala starija ženska osoba

Objavljeno prije

U subotu oko 18 sati u Krvavcu I se dogodio požar u obiteljskoj kući u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o starijoj ženskoj osobi, a do tragičnog događaja je došlo uslijed gušenja dimom od požara koji je izazvala sobna grijalica.

Na požarište su izašli djelatnici žurnih službi; DVD-a Kula Norinska, JVP-a  Metković, policije i hitne pomoći. Više detalja donosimo po izvršenom očevidu.

PP METKOVIĆ

Temeljem krivotvorene darovnice napravio put

U krivotvorenoj darovnici je naveo kako darovnica služi općem dobru naroda

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 79-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni tijekom 2020./2021. g. izradio lažnu darovnicu u tuđe ime, kojom se njemu daruju parcele zemlje u svrhu probijanja puta prema Rujnici.

Potom je osumnjičeni probio i asfaltirao put, koji dijelom prelazi preko darovanih parcela zemlje, a dijelom preko zemlje koja je u vlasništvu Republike Hrvatske.

Temeljem tako izrađene lažne darovnice osumnjičeni je branio drugim osobama prolaz navedenim putem, polažući na njega apsolutno pravo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog počinjenog kazneno djela krivotvorenja isprave policija je protiv osumnjičenog 79-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije