Ostanimo u kontaktu

NAKON OBAVLJENOG OČEVIDA

Poznati detalji teške prometne nesreće u Krvavcu II

Objavljeno prije

U jutrošnjoj prometnoj nesreći  koja se dogodila oko 6:40 u mjestu Krvavac II na kolniku ceste D-9 lakše tjelesne ozljede zadobile su tri osobe kojima je pomoć pružena u Domu zdravlja Metković, dok je jedna osoba teže ozlijeđena te je upućena na daljnju obradu u Opću bolnicu Dubrovnik.

Do prometne nesreće je došlo kad je 43-godišnjak iz Vrgorca upravljajući automobilom iz pravca zapada prema istoku prešao na suprotnu prometnu traku zbog neprilagođene brzine i udario u tri vozila koja su se kretala iz suprotnoga pravca.

Najprije je svojim vozilom udario automobil kojim je upravljala 54-godišnjakinja iz Podrujnice, a potom udara i u vozilo kojim je upravljala 28-godišnja vozačica iz Vida. Njezin automobil je izletio preko zaštitne ograde. Automobil 43-godišnjeg vozača nakon svega udara u još jedno vozilo koje dolazi iz suprotnoga traka kojim je upravljao 27-godišnjak iz Tasovčića.

 

JADRANSKA MAGISTRALA

Dvoje ozljeđenih u prometnoj nesreći koja se noćas dogodila kod Rabe

Objavljeno prije

Noćas iza 2 sata na Jadranskoj magistrali D8 kod Rabe dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila, Mercedec stranih tablica i Rover lokalnih, u kojoj su dvije osobe ozlijđene i prevezene u Dom zdravlja Metković.

Na teren su izašle sve hitne službe, više detalja donosimo po službenom izvješcu.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije