Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

STAND UP COMEDY

Marina Orsag sa svojim Showom u Metkoviću

Objavljeno prije

cover-metkovicIako iza sebe ima više od 1300 odrađenih nastupa, Marina Orsag ljeto neće iskoristiti za odmor već se s puno žara priprema za mini turneju na hrvatskoj obali.

U sklopu te turneje, naša najpopularnija stand-up komičarka posjetit će i Metković i to 09. 08. 2013. u 21 sat, kada će nastupiti u Frankie Jazz Baru.

Ukoliko ste željni dobre zabave s pregršt smijeha , ne propustite Marinine nastupe koji su najbolje opisani u rečenici “Sat i pol smijeha u metar i pol visine”. Uz kupljenu ulaznicu po cijeni od 30 kn, dobija se i piće dobrodošlice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Uz domaću publiku, nastupi Marine Orsag redovito oduševljavaju ljubitelje istinskog humora i u Srbiji, Bosni i Hercegovini te Sloveniji, a često gostuje i na stand-up festivalima i u klubovima diljem Europe.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije