Ostanimo u kontaktu

NOGOMETAŠICE ČETVRTE NA KRAJU JESENI

ŽNK Neretva poražena u Zagrebu od Agrama

Objavljeno prije

ŽNK Neretva nije uspjela vratiti se iz Zagreba s jednim ili možda tri boda. Na početku prvenstva u Metkoviću je s 4:0 slavila pobjedu u srazu s Agramom, ali su igračice toga kluba u nedjelju bile bolje i pobijedile su Neretvu s 4:1.

Dobra je spoznaja da je pogodak Marije Herceg u 80. minuti naveo vodu na mlin Neretve jer je taj pogodak važan ako bude trebalo računati međusobne rezultate ta dva kluba, a koji bi se ticali plasmana.

Prema našim informacijama sutkinja Jurenić iz Jastrebarskog nije, u najmanju ruku, imala ujednačen kriterij u obnašanju sudačkih zadaća, ili arbitraže.

U svakom slučaju pa i unatoč porazu ili porazima, Neretva čvrsto drži četvrto mjesto nakon jesenske prvenstvene dionice, što je ipak velik uspjeh hrabrih metkovskih djevojaka, njihovog stručnog stožera i onih koji ih podržavaju.

ŽNK Agram – ŽNK Neretva 4:1 (2:0)

30. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR 'ANDRIJA ANKOVIĆ'

FK Sutjeska iz Nikšića pobjednik Memorijala u Gabeli

Objavljeno prije

Autor

FK Sutjeska iz Nikšića pobjednik je 30. Memorijala ‘Andrija Anković’ koji je održana u subotu i u nedjelju u Gabeli u organizacija NK GOŠK, i na kojemu su sudjelovali Zrinjski, Sutjeska, GOŠK i Neretva.

U finalu su tijekom 90 minuta Zrinjski i Sutjeska odigrali 2:2, a u izvođenju udaraca s 11 metara bolje su se snašli igrači iz Crne Gore kojima je pripao pobjednički pokal.

Za najboljeg igrača proglašen je Božo Marković (Sutjeska), za najboljeg strijelca Marko Ćetković (Sutjeska), a za najbolheg vratara Vojin Savić (Zrinjski).

Najmlađi igrač koji je nastupio bio je Ivano Marić (GOŠK), a titulu igrača koji najviše podsjeća na pokojnog Andriju Ankovića u čiji s spomen turnir i održava, ponio je igrač GOŠK-a Anes Mašić.

Veliko priznanje za organizaciju Memorijalnog nogometnog turnira zaslužili su svi čelni ljudi GOŠK-a i svi oni koji su pomagali u organizaciji jednog od najdugovječnijih turnira u ovom dijelu Europe.

Foto: bljesak.info

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije