Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ROVINJ

Veterani NK Neretve prvaci 16. Dvoranskog prvenstva Hrvatske

Objavljeno prije

Veterani NK Neretva

Na 16. Dvoranskom prvenstvu veterana Hrvatskog nogometnog saveza koje je prošloga tjedna održano u Rovinju i na kojemu su sudjelovale 24 momčadi iz naše zemlje, veterani Nogometnog kluba Neretva Metković osvojili su prvo mjestom, odnosno zlatnu medalju.

Na svom četvrtom nastupu na Dvoranskom prvenstvu u skupini G, u prvoj utakmici Metkovci su sa zagrebačkom Lokomotivom odigrali 2:2, uslijedila je pobjeda protiv Slunja 4:0, u osmini finala nova pobjeda protiv Trnja (3:0),a u četvrtfinalu Neretva je na penale savladala GOŠK iz Kaštel Gomilice (regularno 1:1, na penale 2:0). Isti rezultat postignut je u polufinalu s Jadranom iz Poreča (1:1, penali 2:0), a onda se Neretvi u finalu opet ispriječila Lokomotiva, koju je Neretva dobila sa 7:0, pogocima Pehara (3), te Sprčića,Bušića, B.Galova i J.Galova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Veliki uspjeh ostvarili su: Drago Bezer, Zoran Bubalo, Mile Bebić, Goran Galov, Sergej Jakirović, Danijel Leženić, Neven Majić (doputovao iz Irske), Nikša Martinac, Nino Šešelj, Martino Sprčić, Marko Bušić, Boris Galov, Josip Galov i Ivan Pehar uz stručne savjete Marija Galova, Nikše Galova i Ivice Bačića.

Stoga iskrene čestitke zaslužuju i igrači i stručni stožer veterana Neretve koji su svom gradu donijeli još jedan značajan sportski uspjeh, a posebno svom klubu koji će sljedeće godine obilježiti 100 godina od osnutka.

Nadamo se da će uoči sljedećeg Dvoranskog prvenstva predstavnici Veterana Neretve o svojim aktivnostima obavijestiti sve zaintersirane medije u Metkoviću, radi pravovremenog informiranja lokalne i šire sportske i svekolike javnosti.

Pero Jakić

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije