Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

11. MMT EUGEN ERJAUC

Vatrogasci Čapljina sretniji i spretniji od Vatrogasaca Metković

Objavljeno prije

11. Memorijalni malonogometni turnir Eugen Erjauc večeras na Orašini, u sklopu D skupine, upriličio je utakmicu između Vatrogasaca Metković i Vatrogasaca Čapljina.

Ovo utakmica je bila zanimljiva po svom međunarodnom karakteru, a u njoj su sretniji i spretniji bili Čapljinci, pobijedili su rezultatom 5:1.

Sutra je pauza, a u nedjelju igraju:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

20:00 Cb Ri Z – Doko gradjenje
20:45 3M – Mnk Crni put Autoagent
21:30 UL Jerkovac – Carpe Diem
22:15 FC Roma – Vatrogasci Metković

SEZONA 2023./2034.

MNK Sv. Roko Podrujnica osigurao svoj prvi naslov Prvaka UMA Metković lige

Objavljeno prije

U prepunoj Gradskoj sportskoj dvorani Metković sinoć je odigrano pretposljednje kolo UMA Metković lige, a u derbiju kola MNK Sv. Roko Podrujnica je pobijedio glavnog konkurenta za naslov AMNK Opuzen sa 6:1 (0-:0) te tako osigurao svoj prvi naslov Prvaka.

– Ovim putem želimo čestitati svim ekipama koje su sudjelovale u ovogodišnjoj ligi a posebno našim rivalima iz Opuzena na junačkoj borbi do zadnjeg kola.

Ekipa Podrujnice po prvi puta u svojoj povijesti osvojila je UMA Metković ligu! Hvala svim našim navijačima i svim onima koji su dugi niz godina branili boje Podrujnice te napokon dočekali naslov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Iza nas ostaje još jedno kolo protiv ekipe MNK Crni Put koja se igra u ponedjeljak. Dođite još jednom i podržite nas u posljednjem susretu ove sezone i još jednom s nama proslavite dugoočekivani naslov Prvaka! – objavili su iz MNK Sv. Roko Podrujnica.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije