Ostanimo u kontaktu

MALI NOGOMET

Uskoro počinju natjecanja u UMA Metković

Objavljeno prije

Poštovani članovi UMA Metković, prijatelji i simpatizeri malog nogometa imamo lijepe vijesti za sve vas, uskoro počinju natjecanja u UMA Metković, odnosno Prvenstvo i Kup Grada Metkovića!

Nakon pauze ove jeseni zbog rekonstrukcije Gradske sportske dvorane uskoro ćemo početi sa natjecanjima u UMA Metković, odnosno Prvenstvom i Kupom Grada Metkovića. Nakon pozivnog radnog sastanka u udruzi malonogometaša održanog 22.1.2020 svi klubovi/članovi su upoznati sa trenutnom situacijom koju smo uz pomoć grada, sportske zajednice i ONK Metkovića uspjeli na radost sviju nas uspješno riješiti. Svi odazvani klubovi su se pozitivno izjasnili u vezi održavanja natjecanja na novom umjetnom travnjaku tako da ćemo ovu sezonu premijerno održati u novim uvjetima. Naravno ovo je privremeno rješenje i svi s nestrpljenjem očekujemo povratak u dvoranu iduće sezone. Sastanak je održan u prostorijama ONK Metkovića tako da su se svi predstavnici mogli uvjeriti u kvalitetu umjetnog travnjaka koji je napravljen u idealnim dimenzijama i uvjetima.

Uprava UMA Metković će nakon pozivnog sastanka imati redovnu godišnju skupštinu 31.1.2020 u 19h u prostorijama ONK Metkovića.

Dnevni red:

  1. Utvrđivanje broja klubova za sezonu 2020.
  2. Financijsko izvješće
  3. Plan natjecanja/Raspored
  4. Pravilnik natjecanja
  5. Izbor 4 člana za Komisiju za natjecanje
  6. Razno…

Nakon jesenskog zatišja nadamo se da će ovog proljeća biti dobrog malog nogometa jer nam iz udruge najavljuju početak natjecanja 10.2.2020, kao i uvijek ponedjeljkom!

Uprava UMA METKOVIĆ

'SVAKI RAD SE ISPLATI, SAMO MORAŠ ZNAT ŠTO HOĆEŠ I ŠTA ŽELIŠ'

Jelena Kešina s hrvatskom A reprezentacijom osvojila prvo mjesto na međunarodnom turniru na Cipru

Objavljeno prije

Hrvatska ženska A reprezentacija, na vratima sa našom Metkovkom Jelenom Kešinom, nakon odigranog trećeg kola osvojila je prvo mjesto na međunarodnom turniru na Cipru. Naše reprezentativke su remizirale s Meksikom (1:1) te preokretom pobijedile favoriziranu Finsku (3:2), što im je naposljetku bilo dovoljno za osvajanje titule pobjednica turnira u ciparskoj Larnaci.

Kud bolji povod za razgovor od osvajanja prvog mjesta, a pogotovo za jednu vratarku preokretanja rezultata protiv Finske.

– Da. Ta utakmica će mi zauvijek ostati u sjećanju, jer smo gubile 2:0 i na kraju pobijedile 3:2. Atmosfera je bila odlična. Svaki dan smo trenirali i spremali se za nadolazeće utakmice, analizirali utakmice od Meksika i Finske, s tim da smo trebali igrati i protiv Tajlanda, koji je nažalost otkazao. Prvu utakmicu smo odigrale protiv Meksika gdje smo ostali 1:1, a drugu protiv favorizirane Finske i ta će mi zauvijek ostati u sjećanju, jer smo gubile 2:0 i na kraju pobjedile 3:2, – ponosno ističe Kešina.

Hrvatska ženska A reprezentacija

To su zasigurno trenutci koji izgrađuju jednog sportaša i daju mu snagu i volju da bude još bolji u svojoj igri. Inače ponikla u, ili bolje ‘sa’, ŽNK Neretva, Jelena Kešina od osnutka čvrsto brani vrata našeg prvoligaša, a i ovo joj nije bio prvi susret s reprezentacijom.

– Već na samom početku svog treniranja sam dobila poziv od izbornika Roberta Krznarića za kvalifikacije WU-19 reprezentacije koji se odvijao u Litvi i tu sam upisala prve minute za reprezentaciju. Osjećaj je bio nevjerovatan. Čast mi je i ponos što sam dobila poziv i od izbornika Mate Prskala i što sam bila dio tima. Sve u svemu zadovoljna sam i ponosna sto sam nosila grb svoje domovine,-.

Grb domovine pored istaknutih nogometaša iz Metkovića, poput Srne, Štimca, Jakirovića, Jelavića, Petković, Ankovića, Krstičevića, Obšivača i mnogih drugih imena sada nosi i nogometašica Jelena Kešina. Puno je tu truda i odricanja…

– Zahvaljujem se svom golmanskom treneru Dušku Mijoču koji radi sa mnom već 6 godina, ostalim trenerima, upravi ŽNK Neretve, curama s kojim treniram, a posebno obitelji na podršci, jer su oni zaslužni za taj poziv i za moje napredovanje, – zahvaljuje se Jelena te mladim curama poručuje da treniraju i da imaju vjere u sebe, ništa neće doći preko noći, moraju biti strpljeni i imati vjere u sebe i u trenere koji ih treniraju. Svaki rad se isplati, samo moraju znati što hoće i šta žele!

Našoj Jeleni čestitamo na osvojenom turniru i želimo joj puno dobrih utakmica i uspjeha u daljnjem radu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije