Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RUKOMETAŠI PORAŽENI U RIJECI

Unatoč porazu Metković Mehanika će jesenski dio prvenstva završiti na četvrtom mjestu

Objavljeno prije

RK Metkovic Mehanika, Filip Romić

Rukometaši Metković Mehanike vraćaju se iz Rijeke bez bodova. U posljednoj utakmici jesenskog dijela prvenstva porazila ih je Kozala, a konačni rezultat glasio je 30:26 (15:12).

Sveznalica 7400xXpx

Trener Filip Romić rekao je da je ključni uzrok poraza 18 tehničkih pogrešaka, bilo je previše izgubljenih lopti i drugih problema u igri. Na početku su domaći poveli s 4:0, a onda su gosti stigli do 6:5, pa su igrači Kozale opet imali inicijativu i rezultat na svojoj strani. U drugom dijelu, Metković se približio na 20:19 i 22:21, ali više od toga nije se moglo, jer je Kozala bila preciznija i raspoloženija za konkretnu igru.

Unatoč porazu Metković Mehanika će prema svemu sudeći zadržati četvrto mjesto na ljestvici.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Strijelci za Metković su bili: Buntić 7, Cvitanović i Kozina po 5, Koncul i Bezer po 3, Obšivač 2, i Jakić 1. Darijan Bošković upisao je 12, a Romić 6 obrana.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2023. GODINU

Komunalna infrastruktura u fokusu Općine Zažablje, načelnica Vrnoga razliku planira osigurati kroz HR natječaje i EU fondove

Objavljeno prije

Prijedlog proračuna Općine Zažablje za 2023. godinu iznosi 350.730 eura, a općinski vijećnici te neretvanske općine o njemu će raspravljati na sjednici Općinskog vijeća koja bi se trebala održati 10. prosinca.

Predstavljajući glavne stavke proračuna načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga je rekla kako su najznačajnija ulaganja u kupnju i gradnju komunalne infrastrukture u iznosu od 238.415 eura.

Sveznalica 7400xXpx

– Taj novac planiramo osigurati prijavom na natječaje ministarstava, fondova i programa iz EU. – kazala je Vrnoga.

Prema njezinim riječima, prihodovnu stranu proračuna čine prihodi od poreza u iznosu od 73 tisuće eura, dok sredstva fiskalne decentralizacije iznose 115.600 eura, a kroz pomoći za projekte planiraju osigurati iznos od 138.615 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– U fazi smo pripreme projekta Centra aktivnog turizma Vidonje koji uključuje obnovu stare škole, uz razne popratne sadržaje, primjerice cikloturizam i pješačke staze, pa nam je glavnina sredstava usmjerena na taj projekt. Također, planiramo nastaviti s izgradnjom parkinga ispod groblja u Mliništu, proširenje ceste Vukov klanac – Brestica, te unaprijediti poslovanje kroz digitalizaciju. – rekla je načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga.

Za Južni.hr piše Kate Šutalo Cvjetković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije