Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POBJEDA METKOVIĆ NA GOSTOVANJU

U vrlo dobrom nastupu ONK Metković nosi bodove iz Orebića

Objavljeno prije

Nogometaši Metkovića uspjeli su pobijediti momčad Orebića u Orebiću, takmaca koji je uvijek pri vrhu ljestvice i u kiojemu igraju vrlo kvalitetni igrači.

Gol odluike polučio je Tonći Jerković u 91. minuti utakmice nakon ubačaja Dragana Brečića, inače najboljeg igrača utakmice.

Brečić je, baš onako kako se od njega očekuje, povezivao redove Metkovića, sprječavao prodore Orebića, i svojim udarcima ozbiljno prijetio domaćinu. Međutim, svi njegovi suigrači bili su na visini zadaća, igrali su borbeno i kvalitetno te su bili posve ravnopravni domaćinu, a u jednom dijelu susreta i terenski premoćniji. Vratar Metkovića Marijo Batinović u nekoliko je navrata bravurozno interevenirao kako bi svoju mrežu sačuvao netaknutom.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Orebićani su kao i obično nastojali doći do pobjede, prikazali su dobar nogomet, ali je Metković ovom prigodom bio bolji.

U-GYM BUDUĆNOST METKOVSKOG SPORTA

Rukometaši Metković Mehanike zadovoljni pripremama u Ultimate Sports Gymu

“Pogođen je taj moment, kod nove teretane, novih igrača, sa novim trenerom prve momčadi i dobivena je jedna sinergija koja će jamčiti rezultat u Premijer ligi.”

Objavljeno prije

Rukometaši Metković Mehanike pripreme za predstojeću premijerligašku sezonu odrađuju u Ultimate Sports Gymu, body clubu koji je zasigurno budućnost metkovskog sporta.

Nakon dva tjedna priprema u U-Gymu rukometaši imaju samo riječi hvale, a oni pristigli iz drugih sredina ističu da se ni u većim gradovima nisu susretali s bolje opremljenim prostorijama za vježbanje.

Suradnjom sa U-Gymom zadovoljan je i predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Teretana U-Gym se nameće kao najprihvatljivije rješenje. Radi se isključivo jutri, u CrossFit prostoriji i u grupi. Također, djelatnik teretane, naš rukometaš, diplomirani kineziolog Branimir Vučković je novi kondicijski trener i prema informacijama koje do sad imamo od igrača radi se o super dobroj kombinaciji. Znači, pogođen je taj moment, kod nove teretane, novih igrača, sa novim trenerom prve momčadi, i dobivena je jedna sinergija koja će jamčiti rezultat u Premijer ligi, – uvjeren je Veraja.

Podsjetimo, od ovog proljeća i novoopremnljene CrossFit prostorije, U-Gym se sa svojim sadržajima smjestio preko tri kata ‘Volare’ zgrade. Bilo da je riječ o teretani, fitnesu, crossfitu, ili nekom drugom sadržaju poput pilatesa, fizioterapije il’ pak finske saune, stručno osoblje, treneri i fizioterapeuti  U-Gyma su Vam uvijek na usluzi.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije