Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

JOŠ JEDNA POTVRDA ZA NERETVINU ŽENSKU ŠKOLU NOGOMETA

Metkovke u prijateljskom susretu s limačicama iz Krvavca slavile s visokih 8:1

Objavljeno prije

ŽNK Neretva, limačice

Večeras s početkom u 18:00 sati na umjetnom travi igrališta Iza Vage održana je prijateljska nogometna utakmica između najmlađih uzrasta ŽNK Neretva i NK Maestral iz Krvavca. U odmjeru snaga limačice iz Metkovića bile su bolje te pri tom slavile s rezultatom 8:1 (4:0).

Pod trenerskim vodstvom Josipa Radića golove za Neretvu su postigle; Lucija Borovac, tri pogotka, te po jedan Hana Rodin, Valentina Bašić, Filipa Zekušić, Luna Medak i Petra Vladimir. U listu strijelaca Maestrala s jednim pogotkom upisala se Petra Jerković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovaj rezultat i dominacija ŽNK Neretve nad regionalnim klubovima je samo još jedna potvrda kvalitetnog rada ženske škole nogometa, pod upraviteljskom palicom osnivača i šefa stručnog stožera Nevena Majića.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije