Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

PUNA MINUTAŽA KADETKINJE ŽNK NERETVA

Petra Obradović nastupila za reprezentaciju WU-15 protiv Rumunjske u Osijeku

Objavljeno prije

U Osijeku su od 25. do 29. kolovoza na stadionu Gradski vrt odigrane dvije prijateljske utakmice reprezentacija za djevojčice do 15 godina (WU-15) između Hrvatske i Rumunjske.

Hrvatska je bila bolja u oba susreta te slavila u prvoj utakmici s 1:0, a u drugoj s 3:0.

Iz ŽNK Neretva je bila pozvana igračica Petra Obradović koja je u oba susreta bila u početnom sastavu te trener Duško Mijoč koji je u stručnom stožeru reprezentacije kao trener vratara.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Utakmice su bile sadržajne, bilo je atraktivnih obrana, lijepih akcija te isto tako lijepih golova, – istaknuo je trener Mijoč.

NK NERETVA

Završeni radovi na uređenju svlačionica igrališta ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Radovi na uređenju seniorske svlačionice igrališta ‘Iza Vage’ uspješno su završeni, čime je ostvarena još jedna investicija u sportsku infrastrukturu Grada Metkovića, izvijestio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Ovaj projekt ima za cilj stvoriti kvalitetnije uvjete za treniranje sportaša.

Obnova je obuhvatila širok spektar radova, uključujući stolarske radove, potpunu izmjenu instalacija vode i struje, postavljanje nove keramike, te zamjenu otvora i sanitarija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupna vrijednost projekta iznosi približno 43 tisuće eura bez PDV-a. Investitor je Ustanova za kulturu i sport Metković, dok je financiranje osigurao Grad Metković.

– Ovaj projekt predstavlja značajan korak naprijed u razvoju sportske infrastrukture, omogućujući sportašima bolje uvjete za treninge i natjecanja, – poručio je Milan.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije