Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

NERETVANSKI EL CLASICO

U Opuzenu veliki neretvanski nogometni derbi Neretvanac-Neretva

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U 14. kolu prvenstva nogometnih trećeligaša u Opuzenu će se sastati Neretvanac i Neretva. Na Podvornici neće biti gledatelja, ali je zanimanje prijatelja nogometa za ovu utakmicu iznimno veliko.

U proteklim godinama Neretva i Neretvanac odigrali su mnoštvo utakmica u kojima je Neretvanac imao više uspjeha, u novije vrijeme naravno. Brojni igrači nastupali su i za jednu i za drugu momčad. Neretvanac je trenutačno bolje plasiran i nalazi se na petom mjestu s 18 bodova, dok je Neretva na 12.mjestu sa 16 bodova. U prošlom kolu Opuzenci su ostavili bodove u Makarskoj a Neretva je slavila protiv Uranie.

U opuzenskom sastavu je više mladih igrača, ali ima i onih iskusnijih. U redovima Neretve nešto je veći broj onih iskusnijih. Treneri Goran Proleta (Neretanac) i Ivan Bubalo (Neretva) zacijelo su pripremili svoje momčadi za nedjeljni derbi. I jedni i drugi žele pobjedu, odnosno bodove. Kome će se posrećiti, znat će se tek na svršetku utakmice.

JEDAN UVJET OBAVEZAN

RK Metković-Mehanika traži rukometnog trenera mlađe dobne kategorije M/Ž

Objavljeno prije

RK Metković-Mehanika poziva sve zainteresirane osobe, koje žele obavljati djelatnost; “rukometni trener mlađe dobne kategorije u RK Metković-Mehanika” da pošalju svoj sportski životopis na mail adresu: metkovic1963@gmail.com, najkasnije do srijede, 23. lipnja 2021. u 12 sati.

OBVEZAN UVIJET:

– pravo na licencu Udruge trenera HRS-a.

POŽELJAN UVIJET:

– Visoka ili viša stručna sprema kineziološkog smjera, odnosno jedan od potrebnih tečaja za izobrazbu trenera.

– trenersko iskustvo.

Na Poziv se mogu javiti osobe oba spola.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije