Ostanimo u kontaktu

'PREKO' SE IGRA NERETVANSKI DERBI

U nedjelju ONK Metković čeka Gusara iz Komina

Objavljeno prije

U osmom kolu prvenstva Prve županijske nogometne lige u nedjelju će se na igralištu ONK Metković odigrati neretvanski (susjedski) derbi između ONK Metković i Gusara iz Komina, s početkom u 14 sati.

ONK Metković trenutačno drži drugo mjesto sa 16 bodova, koliko ima i Croatia na prvom mjestu, dok je Gusar na šestoj poziciji s 10 bodova.

Bez obzira na stanje na ljestvici susreti te dvije momčadi uvijek su bile zanimljive i pogodne za gledanje, pa će tako nadamo se biti i u nedjelju.

U redovima Metkovića nedostajat će nekoliko igrača koji zbog poslovnih obveza neće , ili nisu sigurni hoće li nastupiti. Trener Plećaš, na svu sreću, ima na raspolaganju dovoljan broj igrača koji mogu igrati i sa silnom eneregijom braniti boje svoga kluba (ekipe).

Pobjeda Metkovića dobiva na težini s obzirom na činjenicu da u sljedećem kolu Metković putuje u goste vodećoj momčadi.

U osmom kolu prvenstva, Maestral u Krvavcu očekuje susret s Jadranom iz Smokvice.

Utakmicumožete pratiti uživo putem FB stranice ONK Metković.

NAKON DULJE STANKE RUKOMETAŠICE NASTAVLJAJU PRVENSTVO

Rukometašice Metkovića u nedjelju gostuju u Makarskoj

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Konačno će i rukometašice Metkovića nastaviti drugoligaško natjecanje, a već u nedjelju čeka ih put u nedaleku Makarsku. Tamo će odmjeriti snage, znanje i sposobnosti s kolegicama iz ekipe Hoteli Makarska. Početak utakmice planiran je za 11 sati, 16.svibnja.

Naše hrabre i ustrajne, mlade Metkovke do sada su postigle značajne rezultate u tom stupnju natjecanja. Prikupile su 10 bodova i čvrsto drže peto mjesto, dok su njihove kolegice iz Makarske na sedmoj poziciji sa sedam bodova.

U nedjelju ćemo doznati komu je stanka u natjecanju (zbog poznatih razloga) više štetila ili pogodovala, ali, prije svega može se očekivati zanimljiva utakmica i dobar rukomet.

Podsjetimo, vodeći je ŽARK Split s 24 boda, ali ga s isto toliko bodova slijede Petason Vranjic na drugom, i Trogir na trećem mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije