Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PIKADO SAVEZ DNŽ

U Metkoviću održan završni KUP, najboljima nagrade uručila zamjenica župana Vučković

Objavljeno prije

Pikado savez DNŽ, KUP Metković

Završno KUP natjecanje Pikado saveza Dubrovačko-neretvanske županije odigrano je jučer u Boćarskom domu u Metkoviću. Domaćin je bila ekipa PK Predolac. KUP je otvorila zamjenica župana Marija Vučković, koja je uručila nagrade najboljima, odnosno medalje i pehare za prva 3 mjesta I. i II. Županijske pikado lige te najboljim igračima za sezonu 2014./15.

Pobjednik I. lige Pikado saveza Dubrovačko-Neretvanske županije je ekipa PK Stablina, drugoplasirana je ekipa PK Sršen, a trećeplasirana PK Lakus.  Sve tri ekipe su osigurale odlazak na Ekipno prvenstvo Hrvatske koje će se igrati u Velikoj Gorici od 15.-17. svibnja ove godine. Pobjednik II. lige je ekipa PK Amigo, drugoplasirana je PK Tojesigura, a tećeplasirana ekipa je PK Amigo II.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mate Grgurinović – Čona (PK Stablina) okitio se titulom najboljeg pikado igrača Prve pikado lige, dok je Jure Medak (PK Amigo) proglašen najboljim igračem Druge pikado lige Dubrovačko-neretvanske županije za sezonu 2014./15.

Završno KUP natjecanje Pikado saveza DNŽ igrale su sve ekipe iz prve i druge lige. Prvo mjesto je osvojila ekipa PK Stablina, koja ide na završnicu KUP-a Hrvatske u Poreč. Drugoplasirana ekipa je ekipa PK Sršen, dok je treće mjesto zauzela PK Tojesigura.

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije