Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

PIKADO SAVEZ DNŽ

U Metkoviću održan završni KUP, najboljima nagrade uručila zamjenica župana Vučković

Objavljeno prije

Pikado savez DNŽ, KUP Metković

Završno KUP natjecanje Pikado saveza Dubrovačko-neretvanske županije odigrano je jučer u Boćarskom domu u Metkoviću. Domaćin je bila ekipa PK Predolac. KUP je otvorila zamjenica župana Marija Vučković, koja je uručila nagrade najboljima, odnosno medalje i pehare za prva 3 mjesta I. i II. Županijske pikado lige te najboljim igračima za sezonu 2014./15.

Pobjednik I. lige Pikado saveza Dubrovačko-Neretvanske županije je ekipa PK Stablina, drugoplasirana je ekipa PK Sršen, a trećeplasirana PK Lakus.  Sve tri ekipe su osigurale odlazak na Ekipno prvenstvo Hrvatske koje će se igrati u Velikoj Gorici od 15.-17. svibnja ove godine. Pobjednik II. lige je ekipa PK Amigo, drugoplasirana je PK Tojesigura, a tećeplasirana ekipa je PK Amigo II.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mate Grgurinović – Čona (PK Stablina) okitio se titulom najboljeg pikado igrača Prve pikado lige, dok je Jure Medak (PK Amigo) proglašen najboljim igračem Druge pikado lige Dubrovačko-neretvanske županije za sezonu 2014./15.

Završno KUP natjecanje Pikado saveza DNŽ igrale su sve ekipe iz prve i druge lige. Prvo mjesto je osvojila ekipa PK Stablina, koja ide na završnicu KUP-a Hrvatske u Poreč. Drugoplasirana ekipa je ekipa PK Sršen, dok je treće mjesto zauzela PK Tojesigura.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije