Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

ČAVRK vs. ÖDEK, GLAVNA BORBA FIGHT NIGHT WIENNA

U Beču ne idem na bodove, nokautirat ću Ödeka! – odlučan je Čavrk

Objavljeno prije

Edo Čavrk, Fight Night Wiena

Još jedna metkovski borac, Edo Čavrk se priprema za borbu kojom želi nastaviti svoj put prema vrhu. Sljedeći protivnik mu je Turčin Ismail Ödek, a borba se održava u Beču 6. ožujka kao glavna borba večeri. Protivnik je pod trenerskom paskom Fadija Merzea, jednog od najboljih K-1 boraca u Europi, a nekoliko treninga je odradio i sa legendarnim Badr Harijem. No unatoč tome kod našeg borca, koji se trenutno nalazi u kampu za pripreme, nema ni trunke straha osjeća se odlično.

– Već sam mjesec dana u punim pripremama i one teku puno bolje nego što sam mislio, počeo sam raditi sparinge a ovaj i još sljedeća dva tjedna raditi ću visinske pripreme, također u Core gymu. Taktiku još brusimo i vjerujte mi ovo ne ide na bodove, odlučiti će nokaut, a ja ću dati sve od sebe da to budem ja, – poručuje samouvjereno Čavrk te se zahvaljuje svima koji ga prate i koji su na bilo koji način uz njega.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Od samih početaka Metkovic NEWs je uz Edu. Želimo mu da mu se ta želja i ostvari te da ga u Metkoviću dočekamo kao pobjednika. Edo sretno!

OD 8. DO 10. PROSINCA

Dani Jegulje ovoga vikenda u Hotelu Merlot

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović po promotivnim cijenama

Objavljeno prije

Kasna jesen vrijeme je kada jegulja doseže idealnu veličinu i kakvoću te ujedno vrijeme i najvećeg lova ove neretvanske delicije. To naravno znači da je došlo vrijeme i za tradicionalne „Dane Jegulje“ u Hotelu Merlot!

„Dani jegulje“ manifestacija je koju organiziramo od 2014. godine s ciljem promocije ove jedinstvene neretvanske delicije kao i gastronomskog potencijala doline Neretve.

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović iz naše obiteljske vinarije po promotivnim cijenama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Petak 8. 12. 12-18h – Dan otvorenih vrata Vinarije Prović, posjetite našu obiteljsku vinariju u sklopu hotela, kušajte vrhunska vina te ostanite na delicijama od jegulje

Subota 9. 12. specijaliteti od jegulje dostupni su tijekom cijelog dana a od 19h večera uz muziku uživo i glazbeni Sastav Larus.

Sveznalica 7400xXpx

Noćenje u hotelu uz 35% popusta ukoliko rezervirate mjesto za ručak ili večeru.

Informacije i rezervacije

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije