Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

ČAVRK vs. ÖDEK, GLAVNA BORBA FIGHT NIGHT WIENNA

U Beču ne idem na bodove, nokautirat ću Ödeka! – odlučan je Čavrk

Objavljeno prije

Edo Čavrk, Fight Night Wiena

Još jedna metkovski borac, Edo Čavrk se priprema za borbu kojom želi nastaviti svoj put prema vrhu. Sljedeći protivnik mu je Turčin Ismail Ödek, a borba se održava u Beču 6. ožujka kao glavna borba večeri. Protivnik je pod trenerskom paskom Fadija Merzea, jednog od najboljih K-1 boraca u Europi, a nekoliko treninga je odradio i sa legendarnim Badr Harijem. No unatoč tome kod našeg borca, koji se trenutno nalazi u kampu za pripreme, nema ni trunke straha osjeća se odlično.

– Već sam mjesec dana u punim pripremama i one teku puno bolje nego što sam mislio, počeo sam raditi sparinge a ovaj i još sljedeća dva tjedna raditi ću visinske pripreme, također u Core gymu. Taktiku još brusimo i vjerujte mi ovo ne ide na bodove, odlučiti će nokaut, a ja ću dati sve od sebe da to budem ja, – poručuje samouvjereno Čavrk te se zahvaljuje svima koji ga prate i koji su na bilo koji način uz njega.

Od samih početaka Metkovic NEWs je uz Edu. Želimo mu da mu se ta želja i ostvari te da ga u Metkoviću dočekamo kao pobjednika. Edo sretno!

DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

Gradonačelnik Dalibor Milan s ponosom se obratio se građanima

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan obratio se građanima povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

Drage sugrađanke i sugrađani, s ponosom obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Prisjećamo se 5. kolovoza 1995. godine kada je Hrvatska vojska u vojno-redarstvenoj operaciji ‘Oluja’ oslobodila najveći dio područja okupiranoga u velikosrpskoj agresiji na našu Domovinu te ostvarila pobjedu u Domovinskome ratu.

Ostatak svijeta pobjedu Hrvatske u ratu protiv nadmoćnoga suparnika možda nije očekivao, ali hrvatski narod u nju nikada nije sumnjao. Vjerovali smo snazi, hrabrosti i ustrajnosti naših branitelja koji su nam pokazali da se u zajedništvu može postići baš sve! Zbog toga i danas, 26 godina poslije Oluje, pamtimo dan u kojem smo postali slobodni te ponos i sreću koju su nam pružili naši branitelji.

Nažalost, dio branitelja žrtvovao je svoje živote za slobodu Domovine. Naša je obveza svakim danom biti potpora njihovim obiteljima i suborcima, pričati mlađim generacijama o žrtvi koju su podnijeli te im pokazivati put zajedništva. Put koji su nama pokazali upravo naši branitelji.

Dragi sugrađani, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije