Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

NERETVA RADI PREMA ZACRTANOM PLANU

Trener Neretve Goran Galov zadovoljan radom na terenu

Objavljeno prije

Unatoč napornnom radu i visokim temperaturama nogometaši Neretve i njihov stručni stožer ne umanjuju intenzitet rada, dvaput na dan, dapače nastoje uložiti i dodatnu energiju kako bi ispunili osobne i trenerske zamisli. Cilj je svega toga da momčad dobro izgleda na početku prvenstva kojem počinje 31. kolovoza, a posebice za prvu utakmicu s Neretvancem u Opuzenu.

– Zadovoljan sam kaoo ne bih bio. Naši igrači ulažu maksimalne napore u cilju kvalitetne pripreme za sve izazove koji nas čekaju. Sudeći po mojim opažanjima bit ćemo spremni, u to nema sumnje. Kako nam je Luka Juričič otišao (i ostao) u Šibenik, pokušat ćemo pronaći jednog istaknutog strijelca, znači pravog top-napadača, a ukoliko ne uspijemo za nas je prijelazni tok završen.

Posebno moram reći da nam veliko pojačanje predstavlja dolazak Mate Pehara, igrača koji može biti vođa i uz kojega će mladi brže napredovati, – rekao je trener Neretve Goran Galov.

On je zadovoljan i s odnosom prema radu iskusnih igrača, primjerice Dragana Brečića, veseli ga povratak na teren kapetan Ante Batinovića, ali i zalaganje i znanje Krešića, Crnova, Medića

Sve u svemu, čini se da će Neretva sljedeće sezone predstavljati jednu snažnu, zrelu i kompaktnu momčad, spremnu za sudare sa svim takmacima.

Spomenimo da je Neretva golovima Medića, Sršena i Marića na svom terenu s 3:1 pobijedila donedavnog premijer ligaša BiH, momčad GOŠK-a iz Gabele. Ranije je Neretva u Neumu od istoimenog domaćina izgubila s 3:2, a sljedeći ogled planiran je sljedeće srijede s Jadranom LP u Pločama.

Koncem tjedna na rasporedu je Memorijal Ante Rebac, na kojemu će sudjelovati neretvanski klubovi Neretvanac, Neretva, Jadran LP i ONK Metković.

METKOVIĆ MEHANIKA SVE SPREMNIJA OČEKUJE NOVO PRVENSTVO

Trener Željko Čagalj: Na Cetinju smo odigrali dobru utakmicu

Objavljeno prije

Autor

Trener Metković Mehanike Željko Čagalj u nedjelju nam je u razgovoru potvrdio da je zadovoljan pripremnom (trening) utakmicom svoje momčadi s jednom od najboljih crnogorskih momčadi, Lovćenom na Cetinju.

Krajnji rezultat tog susreta, kako smo već pisali, glasio je 24:24, a o svemu nam je prof. Čagalj rekao:

– Čujte, bližimo se početku prvenstva, a ostala su nam dva tjedna. Zadovoljan sam prikazanom igrom naših igrača, posebno što se napada tiče. Čini mi se da smo dobili jednu širinu, a vanjski igrači su odigrali jako dobro. Osobno, vidim pomake u našoj igri i radujem se svim novim poboljšanjima. Držim da smo spremni za ovaj dio priprema, ali i za početak natjecanja. Na Cetinju nismo imali Marina Marića, Kristijana Marevića i Ivana Golužu, ali se nadam da će njihove ozljede biti sanirane.

Mogu reći da je Toni Radić ozlijedio zglob. Sve u svemu , bila je to jedna dobra trening-utakmica. Imamo dostatan fond igrača koji su odlučni boriti se za klupske boje.

Imam osjećaj da su  igrači koji su se vratili u Metković također zadovoljni razvojem događaja. Uostalom, smatram da svi iskusniji igrači mogu pružiti dragocjenu pomoć mlađima , koji kao i stariji, vole svoje klub. Bez te i svake druge sinergije, teško se mogu ostvariti zacrtani ciljevi. U našem slučaju to su prvo ili drugo mjesto u predstojećem prvoligaškom natjecanju, – rekao je prof. Željko Čagalj, trener RK Metković Mehanika.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije