Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

BJELOVAR

SU ARGO poziva na Noć prvaka!

Objavljeno prije

SU ARGO iz Bjelovara pobjednici XIX. Maratona lađa

Sportska udruga ARGO iz Bjelovara poziva sve lađare na Noć prvaka koja će se 1. listopada održati u Bjelovaru! Njhov poziv, objavljen na službenim stranicama Maratona lađa (maraton-ladja.hr) prenosimo u cijelosti…

Dragi lađari,
s ponosom vas sve pozivamo da svojim dolaskom uveličate našu proslavu pobjede na 19. Maratonu lađa na Neretvi. Noć prvaka će se održati 1. listopada 2016. godine na prostoru Bjelovarskog sajma u Gudovcu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Obzirom da je po prvi put Veliki štit kneza Domagoja na godinu dana odnesen iz doline Neretve i Noć prvaka će se održati u gradu pobjednika. Naša udruga je uložila veliki trud kako bismo omogućili svima besplatan prijevoz i smještaj u Bjelovaru.

Dovoljan broj autobusa Čazmatransa će biti spreman za polazak iz Metkovića u subotu 1. listopada u 6,00 sati ujutro. Za sve lađare i ostale goste osigurali smo smještaj u Vojarni na Vojnoviću. Također je osiguran i besplatan prijevoz sa Sajma do Vojarne tijekom cijele večeri.

RENT-A-CAR M 740

Nadamo se da ćete se odazvati u velikom broju i tako još više učvrstiti neraskidive veze Bjelovara i Neretve. Pobjeda Arga i Noć prvaka u Bjelovaru će biti najbolja reklama Maratonu lađa i promocija neretvanskog kraja. Mi smo već deset godina neretvanski gosti i uvijek s nestrpljenjem iščekujemo kolovoz, a sad je došao trenutak da i mi uzvratimo gostoprimstvo na najljepši mogući način, organizacijom Noći prvaka.

Ovim putem bih se zahvalio svim ljudima dobre volje na iskrenim čestitkama i pohvalama za naš nastup i pobjedu na Neretvi.

Za sva pitanja budite slobodni kontaktirati nas kako bi vam pružili sve dodatne informacije koje su relevantne za uključivanje u ovaj projekt.

MOLIMO DA NAM POTVRDITE DOLAZAK DO 5. RUJNA 2016.g. (broj ljudi po ekipi)

PRIJEDLOG PROTOKOLA
NOĆ PRVAKA
1.
listopada 2016. g.

Mjesto održavanja: Bjelovarski sajam

I. 15.00 sati – Okupljanje lađara uz paprikaš i ručak na otvorenom. Zabavljaju tamburaški sastav Dangube.

II. 17.00 sati – Aukcijska dvorana

  • Himna
  • Pozdravni govor voditelja (Mario Petreković i/ili Mario Mađerac),
  • Pučki crkveni pjevači iz Rogotina
  • Klapa Bjelovar
  • Policijska klapa „Sveti Matej”
  • gosti iznenađenja
  • govornici

III. 19.00 sati – Svečana večera za sve uzvanike u paviljonu broj 9.

IV. 20.00 sati – Početak koncerta i fešte u paviljonu broj 8 ili na otvorenom:

  • Grupa Flash Back Bjelovar
  • Tamburaški sastav Dangube Đurđevac
  • Marijan Ban i Diktatori

S poštovanjem,

SU ARGO
predsjednik, Tomislav Smrček
U Bjelovaru, 27. kolovoza 2016. godine

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Ivano Palinić među 20 učenika s najboljim prosjekom riješenosti na državnoj maturi

Objavljeno prije

Foto: Privatni album

Maturant Gimnazije Metković Ivano Palinić među učenicima je s najboljim prosjekom na državnoj maturi, a za uspjeh je dobio i nagradu Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih.

Naime, u Ministarstvu je održana dodjela Nagrade Marin Soljačić, Nagrade dr. Ante Žužul, Nagrade za informatiku i nagrada Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih maturantima koji su ostvarili izniman uspjeh na državnoj maturi u školskoj godini 2023./2024. Ministarstvo će tako ove godine novčanim iznosom od 350,00 eura te posebnim priznanjima nagraditi najbolje maturante prema kriteriju – učenici koji su ostvarili najbolji rezultat na obveznim ispitima državne mature (najbolji prosjek riješenosti obveznih ispita na višoj, A razini), učenici strukovnih škola koji su ostvarili 100% na nekom od ispita, uz uvjet da su položili sve obvezne ispite te učenici koji su dva ispita riješili 100%, a nisu ni u jednoj od spomenutih kategorija.

Prema ukupnim ostvarenim rezultatima na državnoj maturi najbolji je Vid Šarić, maturant Gimnazije Pula. Maturant prirodoslovno-matematičkog smjera Gimnazije Metković Ivano Palinić našao se među 20 učenika s najboljim prosjekom riješenosti obveznih predmeta na maturi! Također, Ivano je ispit iz Fizike riješio s impresivnih 98,33 %.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Popis svih dobitnika nagrada Ministarstva pogledajte ovdje.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije