Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KONJIČKI KLUB

Škola jahanja u KK Narona

Objavljeno prije

kk-narona-3

Čovjek je zajahao konja prije šest tisuća godina i od tada jahanje pruža mogućnost terapije, djeci i odraslima kod liječenja širokog spektra bolesti. To je aktivnost koja se odvija na otvorenom i osim kvalitetno provedenog vremena pruža i dobru zabavu. Kretanje konja je trodimenzionalno, prenosi se na naše tijelo u sve tri ravnine, te djeluje na mišiće cijelog tijela i pojačava njihov tonus. Jahanje nema samo fizičke prednosti ono podiže samopouzdanje, razvija emocionalne i socijalne vještine. Kod djece, posebice tinejdžera povećava stupanj odgovornosti i brižnosti prema sebi i drugima. Uče se zdravim obrascima ponašanja, te svoje burne emocije i frustracije usmjeravaju kroz brigu o životinjama, što im daje odličnu priliku da pokažu zrelost. Konji smiruju i uče nas promatrati govor tijela.

Zanima li vas kakav je pogled sa leđa konja, pridružite se konjičkom klubu Narona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Program škole jahanja sastavljen je sa ciljem izobrazbe jahača i sastoji se od teoretske i praktične obuke. Početni tečaj traje 10 sati i obuhvaća osnove konjičkog sporta. Usvojite osnovne vještine, upoznajte konja, i osjetite zadovoljstvo jahanja.

Konjički klub NARONA, kontakt telefon 099 378 5378

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije