Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PIKADO

Siniša Brečić srebrni na Mastersu u Primoštenu

Objavljeno prije

Siniša Brečić, srebreni

Na drugom ovosezonskom Mastersu HPS-a, koji se prošlog vikenda igrao u Prmoštenu, igrač PK SršenSiniša Brečić iz Metkovića, osvojio je srebrenu medalju. To je zasigurno najbolji rezultat od osnutka Pikado saveza Dubrovačko-neretvanske županije, te još jedan dokaz da se razina igranja u županijskom savezu podigla na viši nivo.

Siniša je do srebra pobijedio; Danijela Ivezića, Hrvoja Mlakara, Željka Grubišića, Ivana Bilelu i Alena Boškovića, nakon čega je uslijedio poraz od Ivice Vuletića. U finalu repasaža je pobijedio reprezentativca RH Vladimira Lešića, da bi u velikom finalu još jednom pokleknuo pred Vuletićem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Našem Siniši čestitamo na uspjehu, te mu želimo da nastavi sa ovako dobrim igrama.

Siniša Brečić

DAN POLICIJE

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska osvojila prvo mjesto na malonogometnom turniru

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Povodom Dana policije na Plitvičkim jezerima odigran je malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa iz  policijskih uprava u Republici Hrvatskoj i MUP-a, a u finalu su se susrele Dubrovačko-neretvanska i ekipa MUP-a.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rezultatom 2:1 čime je postala peterostruki osvajač policijskog turnira.
Pored osvojenog prvog mjesta za najbolje pojedince turnira proglašen je Josip Stjepanović policijski službenik Policijske postaje Ston.

Pobjednička ekipa se sastojala od 8 policijskih službenika: Mate Ostojić, Ivan Marković, Robert Pijević i Pavo Čančar iz Postaje granične policije Metković, Tomislav Domić iz Policijske postaje Ploče, Boris Pavković i Dragan Volarević iz Interventne jedinice policije, već spomenuti Josip Stjepanović iz Policijske postaje Ston, a vođa ovog uspješnog tima bio je Jurica Volarević policijski službenik Interventne jedinice policije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samo natjecanje se odigralo kroz kup sistem i repesaž. U polufinalu se igralo s Policijskom upravom ličko-senjskom koju su dobili rezultatom 5:2.
Kroz cijeli turnir ekipa je uz vrhunske nogometne vještine pokazala ustrajnost, požrtvovnost i kolegijalnost što je rezultiralo još jednim pobjedničkim pokalom.

U ime svih djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovim putem želimo uputiti čestitke kolegama na osvojenom prvom mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije