Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HRVATSKO VESLAČKO PRVENSTVO U ZAGREBU

Šest medalja za VK Neretvanski gusar – gradonačelnik Milan čestitao natjecateljima, trenerima i upravi

Objavljeno prije

Veslački klub Neretvanski gusar na Prvenstvu hrvatske osvojio je šest medalja, tako su u Metković stigla dva zlata, dva srebra i dvije bronce.

Zlato su osvojile kadetkinje Andrea Bunoza, Lara Volarević, Lana Bajo, Laura Mijić i Ana Pokrajac u četvercu s kormilarom te Roko Mijić u skifu!

Srebro je osvojila kadetkinja Reina Mijić u skifu te kadetkinje Maris Gluščević i Ema Bebić u dvojcu na pariće!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Brončane medalje osvojili su Nikola Mijić u skifu te Nataša Šustić, također u skifu!

Osim toga, VK Neretvanski gusar ukupni je pobjednik Hrvatskog veslačkog prvenstva u kategoriji kadeta B.

Tom priliko i gradonačelnik Dalibor Milan uputio je čestitku našim veslačima:

Velike čestitke svim natjecateljima, trenerima i upravi VK Neretvanski gusar koji je na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u Zagrebu osvojio čak šest medalja i ostvario povijesni uspjeh! 
Ekipa, svaka čast! Zaista ste ponos grada i nastavit ćemo vas pratiti na vašem putu na kojem vas, siguran sam, očekuju još brojna odličja!

JUBILARNI MARATON LAĐA

Održana skupština Udruge lađara Neretve i sastanak sa ekipama

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama hotela Narenta održana skupština Udruge lađara Neretve na kojoj je predsjednik Luka Oršulić izvijestio predstavnike svih ekipa o trenutnoj situaciji pred Maraton lađa.
Ove godine na startu prvi red brojiti će 9 lađarskih ekipa, drugi red 10 te će u trećem startati 11 ekipa.

Jednoglasno je usvojeno da se izbor lađa za redove i brojeve uz prisustvo ekipa održi u srijedu 10.kolovoza u 9.00 sati.

Također jednoglasno je odlučeno da se sastanak parićara i kapetana ekipa održi u petak 12.kolovoza u hotelu Narenta s početkom u 19.00 sati. NAPOMENA: NA SASTANAK SU OBAVEZNI DOĆI SVI PARIĆARI I KAPETANI LAĐARSKIH EKIPA

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Odlučilo se jednoglasno da se plakete za jubilarno sudjelovanje na Maratonu lađa lađarima dodijeli na posebnoj ceremoniji, a ne na Maratonu lađa obzirom da se treba provjeriti da li su prijavljeni lađari sudjelovali na ovom Maratonu, te da će osobe kojima se dodjeljuju plakete o tome biti obaviještene preko svojih ekipa, preko kojih se sve prijave za plakete za određeni broj sudjelovanja na Maratonu lađa trebaju izvršiti, a ne osobno od lađara, – javili su iz krovne organizacije Maratona lađa.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije