Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RUKOMETAŠICE HVATAJU ZALET

Rukometašice Metkovića pripremaju se za prvenstveno natjecanje

Objavljeno prije

Novo drugoligaško rukometno natjecanje za ženske započet će tek 3. listopada pa će sve ekipe imati dovoljno vremena za vježbanje i odigravanje pripremnih utakmica.

Rukometašice ŽRK Metković započele su s vježbanjem i bez objave stvarnog početka priprema jer točno znaju što im je činiti. Protekle sezone imale su nekoliko zapaženih predstava, osvajale su bodove i na kraju vrijednu poziciju na ljestvicu.

Predsjednika kluba Tomislava Komazina pitali smo kako se odvijaju pripreme i tko ih vodi.

– Određeni broj naših mladih igračica lagano rade pod nadzorom Marijele Križanović. Vježbaju one igračice koje mogu jer ima dosta onih koje još ne vježbaju jer su na sezonskim poslovima. Nadamo se da će se broj onih koji vježbaju povećati s početkom nove školske godine. Tada će Slavko Ujdur povesti naše mlađe članice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nema vam kod nas nikakvih posebnih okolnosti ili posebnih želja. Ostajemo vjerni svojim osnovnim ciljevima okupljanja djevojčica koje vole rukomet i koje ga žele igrati, – rekao je Komazin.

ŽRK Metković

ŠKOLA BICIKLIZMA ZA DJECU I ODRASLE

Biciklistički Klub Metković počinje s upisom novih članova

Objavljeno prije

Biciklistički Klub Metković započinje s upisom novih članova te poziva sve sve zaljubljenike vožnje biciklom i boravka u prirodi da im se pridruže.

– Ove godine pod nazivom ‘Škola biciklizma‘ pozivamo sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da nam se pridruže. Pripremili smo za svakoga po nešto, od rekreativnih vožnji, druženja, izleta do treninga i odlazaka na natjecanja.

Kao i dosadašnjih godina posebni naglasak stavljamo na  djecu  i njihov razvoj, tako da smo u suradnji s drugim Klubovima i iskusnim trenerima pripremili razne motoričke i razvojne treninge, biciklističke treninge, interaktivne radionice. Uz igru i zabavu im želimo približiti biciklizam kao sport, te zdrav način življenja i odrastanja. Dobna granica za upis djece je 2018.g. i stariji
Naravno nismo zaboravili ni one starije koje očekuje puno druženja, zanimljivih rekreativnih i natjecateljskih događaja. Jednostavno ako volite uživati u prirodi na dva kotača Biciklistički Klub Metković je idealan za vas.

Kao član Biciklistički Klub Metković očekuje vas dosta povlastica. Besplatni servisi vaših bicikla, popusti kod kupnje bicikla, opreme i dijelova su samo od nekih.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ako želite biti dio naše male obitelji slobodno nas za više informacija kontaktirajte putem naše FB stranice ili na  mob. 099 825 6646

Možda jesmo mali Klub, ali želimo raditi velike stvari. Krenite s nama u avanturu na 2 kotača, – pozivaju iz BK Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije