Ostanimo u kontaktu

1. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

Rukometašicama Jerkovca pobjeda i poraz na otvaranju prvenstva

Objavljeno prije

Jučer su rukometašice Rukometne akademije Jerkovac odigrale prve službene utakmice u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za djevojčice.

Bile su domaćin u Opuzenu, a u goste su im došle ekipe Sinja i Trilja. Prvu utakmicu su otvorile s ekipom Sinja gdje su poražene rezultatom 24:21 (13:9), a u drugoj utakmicu uvjerljivo su svladale ekipu Trilja rezultatom 22:15 (9:7).

RA JERKOVAC – ŽRK SINJ 21:24 (9:13)

Vanessa Bebić, Gea Kozina 6, Karla Šiljeg 2, Sara Šiljeg 8, Luca Dominiković 2, Matea Marušić, Eva Šiljeg, Nikolina Medak, Lara Volarević, Paula Buljubašić 3, Lana Musulin, Nora Prusac. Trenerica: Martina Nikolić

RK TRILJ PV – RA JERKOVAC 15:22 (7:9)

Vanessa Bebić, Gea Kozina 2, Karla Šiljeg 4, Sara Šiljeg 13, Luca Dominiković 1, Paula Buljubašić, Matea Marušić, Eva Šiljeg, Nikolina Medak, Lara Volarević, Lana Musulin 1, Nora Prusac 1.

Trenerica: Martina Nikolić

Čestitamo trenerici Martini Nikolić te rukometašicama na borbenosti i na prvim osvojenim bodovima!

1. HBL

Težak poraz boćara Metkovića u Rijeci

Objavljeno prije

Autor

Boćari Vargon Rijeke na svom su terenu u 3. kolu prvenstva prvoligaša pobijedili sastav BK Metković, a konačan je rezultat glasio 20:6.

Iz toga se da zaključiti da su boćari s Neretve bili inferiorni i da su domaći zasluženo upisali pobjedu koja ih je zadržala na vrhu ljestvice s ukupno osvojenih 12 bodova.

S druge strane, Metković je u tri susreta ostvario samo jednu pobjedu, a u posjedu je 3 boda.

Počelo je u Rijeci lijepo, Markica Dodig u pojedinačnom s 0:2 pobijedio domaćeg Juretića, a onda kreću domaće pobjede u paru klasično i u trojki klasično. Mile Vidović je pokazao da umije i zna pobjedom u srazu s Prlaguzićem za 0:2, a potom slijede pozitivni rezultati za Vargon od po 2:0 u disciplinama brzinsko izbijanje, precizno izbijanje, brzinsko štafetno izbijanje i pojedinačno.

Stijepo Batinić u pojedinačnom upisao je poene u susretu s Kukuljanom, ali taj bljesak nije zaustavio domaće da u paru klasično i trojkama klasično ostvare dvaput po 2:0 i tako upišu uvjerljivu pobjedu nad ne previše raspoloženim gostima iz Metkovića.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije