Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

METKOVIĆ MEHANIKA U RIJECI

Rukometaši na kraju polusezone priželjkuju pobjedu protiv Kozale

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika

Rukometaši Metković Mehanike u subotu s početkom u 18 sati sastaju se u Rijeci s momčadi Kozale koja se nalazi u donjem dijelu ljestvice, za razliku o metkovskih rukometaša koji s 12 bodova zauzimaju četvrto mjesto. Ako je suditi po zreloj, muškoj igri u prošlom kolu protiv Karlovca, tada treba vjerovati da će Cvitanović, Kozina, Kolovrat i društvo u Rijeci ponoviti takvu igru i nametnuti svoj ritam, kako bi slavodobitno dočekali kraj susreta. Bila bi to najljepša nagrada samim rukomtašima, upravi i navijačima za kraj sezone u kojoj su postigli više od očekivanja.

Kao i uvijek optimističan je trener Filip Romić koji se nada da će svi igrači krenuti na put, osim Bartolovića i koji vjeruje u svoje odabranike.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Mislim da možemo ponoviti dobru igru kao što smo igali protiv Karlovca i vratiti se zadovoljni. Međutim, trebat ćemo uložiti maksimalan trud da do pobjede dođemo, jer se i momčad Kozale stabilizirala, a uz to igra na svom terenu, – rekao je Romić.

Jure Kozina, RK Metković Mehanika

Sveznalica 7400xXpx

Jedan od najboljih metkovskih igrača Jure Kozina ovako gleda na susret s Kozalom:

– Nama je najteže tako daleko putovati jer praktično iz autobusa trebamo na teren. Budemo li kompletni i budemo li se držali dogovora od prve do zadnje minute, nadam se dobrim vijestima i dobrom plasmanu nakon prvog dijela sezone u kojemu smo ostvarili rezultate koje ni sami nismo očekivali. Puno nam znači povratak Marića s kojim smo dobili čvršću igru u obrani i vrhunskog strijelca. Bez sumnje s njim smo puno jači, pa i na tomu gradimo svoj optimizam, – naznačio je Kozina.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

VOZAČI PRIPAZITE

Policija za vikend najavila pojačan nadzor ‘četiri ubojice u prometu’

Najavama ovakvih akcija želi se vozačima skrenuti pozornost na spomenute prometne prekršaje i utjecati na svijest vozača da ih ne čine, a sve kako bi se broj prometnih nesreća kojima su upravo ovi prometni prekršaji uzrok, sveli na najmanju moguću mjeru

Objavljeno prije

Foto Ilustracija

Policijski službenici prometne policije će u noći sa subote na nedjelju na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provesti preventivno-represivnu akciju kojom će se pojačano nadzirati najteži prometni prekršaji kolokvijalno zvani četiri ubojice u prometu.

Radi se prekršajima brzine, vožnje pod utjecajem alkohola, vožnje bez korištenja sigurnosnog pojasa i korištenje mobitela tijekom vožnje, odnosno prekršaja koji dovode do najtežih stradavanja u prometu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije