Ostanimo u kontaktu

NAJAVA

Rukometaši gostuju u Solinu, rukometašice u Vranjicu

Objavljeno prije

Rukometni vikend donosi nam dva gostovanja metkovskih klubova. Rukometaši Metković Mehanike u nedjelju s početkom u 20 sati gosti su Solina, momčadi koja ima dva boda, dok ih je Metković sakupio 5.

Već tri utakmice rukometaši Metković Mehanike ne znaju za poraz, a jedini su doživjeli na otvaranju prvenstva u srazu s Buzetom na svom terenu.

Ono što veseli svakako je sve bolja igra metkovskih rukometaša u obrani, što se najbolje vidjelo na utakmici s momčadi Ribola Kaštela (18:18).

Prije puta u Solin, trener momčadi Filip Romić je rekao :

-Nadam se punom plijenu u Solinu, ali s naznakom da moramo ponoviti dosadašnji način igre prije svega u obrani, a onda i u napadu. Nema lakih protivnika, sve su to momčadi koje znaju i hoće, pa od svojih igrača moram tražiti izniman napor i punu ozbiljnost. Svi su naši igrači zdravi i sposobni za igru, puni su optimizma i nadam se uspjehu-ističe Romić.

Raduje i činjenica da je mladi Josip Bezer pozvan u mladu reprezentaciju, što predstavlja veliku nagradu i njemu samome i klubu u kojemu igra.

Rukometašice Metkovića u Drugoj ligi još nisu osjetile radost pobjede, a čeka ih novo iskušenje u gostima u utakmici s Petason Vranjicom, ekipom koja također još nije osvojila niti jedan bod.

FB ANKETA

Grb ONK Metkovića najljepši u Dalmaciji

Objavljeno prije

Autor

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U subotu su se na igralištu ONK Metkovića sastali domaći ONK Metković i Mračaj iz Runovića, a pobjeda je pripala domaćim nogometašima, 2:1.

Prvi pogodak za Metkovce polučio je nekadašnji igrač Hajduka Drago Gabrić koji je ovom prigodom pojačao Metković, i to u 48. minuti, dok je na 2:0 povisio Josip Mioč u 52. minuti.

Gosti iz Runovića smanjili su rezultat na 2:1.

Povod ovom susretu bio je izbor najljepšeg grba nogometnih amaterskih klubova u Dalmaciji za što su glasovali čitatelji fb stranice 3. HNL jug, njih više od 20 tisuća.

U izbor za najljepši klupski grb ušla su znakovlja 64 amaterska kluba, a u finalnom okršaju našli su se Metković i Mračaj. Za metkovski grb glasovalo je više od 6o posto čitatelja, što je ujedno značilo da je pobijedio grb ONK Metković.

Nakon utakmice domaća uprava i igrači priredili su zajedničko druženje s igračima i vodstvom Mračaja, te drugim gostima.

Inače je poznato da je prvenstvo u 1. Županijskoj nogometnoj ligi prekinuto te da je Metković ostao na trećem mjestu.

Odmah nakon dopuštenja sportašima da mogu trenirati, okupili su se igrači Metkovića i priređena je utakmica seniora i članova uprave.

Kako su seniori pri kraju susreta ostvarili pobjedu, uprava je ‘podnijela ostavku’, da bi ju na kraju povukla.

Dodijeljena su priznanja za protekli dio sezone, najboljem strijelcu kluba Josipu Plećašu (pet golova), i najboljem igraču Duji Batinoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije