Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

RUKOMET

RK Metković Mehanika sutra kreće u bitku za bodove

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika

U subotu, 29. rujna počinje prvenstvo u 1.HRL Jug čiji je član i novosnovani RK Metković Mehanika. Prvi put u povijesti nastupit će igrači ljetos ujedinjena dva kluba, RK Metković (bivši drugoligaš) i RK Metković 1963. Gost je u Sportskoj dvorani u Metkoviću momčad novog prvoligaša RK Mornar Dramalj Crikvenica.

Uoči početka prvenstva zamolili smo za razgovor predsjednika kluba Stanka Vidovića, čovjeka za kojega neki smatraju da je zaslužan za ujedinjenje dva kluba iz Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Čujte, nisam ja ništa više zaslužan od ostalih sudionika u desetogodišnjem procesu stablizacije rukometnih odnosa i prilika u našemu gradu. Do ujedinjenja je došlo zahvaljujući razboritosti svih u gradu, bez obzira na prijašnje nesporazume i konotacije. To je bio jedini način da se rukomet u Metkoviću spasi i da onda razmišljamo o novim izazovima, pa i premijer ligi.

Trebala nam je konsolidacija prije svega u onom općem, ljudskom smislu, a onda ide sve po redu. Oslonili smo se na domaće snage uz nekoliko pojačanja iz Čapljine s ciljem stvaranja jednog stabilnog i snažnog prvoligaša koji će za neko vrijeme biti i članom Premijer lige Hrvatske.

Sveznalica 7400xXpx

Kad me već pitate o finacijskom stanju novog kluba mogu reći da dugovi postoje, ali je naš cilj potpuna financijska stabilizacija u sljedećoj sezoni kako bismo planirali nove ciljeve i viši stupanj natjecanja. Morate znati da uiz seniorsku momčad mi imamo drugu momčad u 3. Ligi (2000. godište), zatim sastav (2002.) koji će igrati u Prvoj kadetskoj ligi Hrvatske, igrači rođeni 2004. godine nastupat će kao mlađi kadeti u ligi do Zadra, rođeni 2006. godine u ligi također do Zadra,kao i oni rođeni 2008. godine.

Velik je to pogon od ukupno 170 do 200 igrača-natjecatelja i sve to treba uravnotežiti na najbolji mogući način – kazao je Vidović.

Na pitanje što očekuje od subotnjeg susreta s igračima iz Crikvenice, Vidović je rekao :

– Naravno da očekujem pobjedu, ali vjerujte mi, najvažnije nam je da u gledalištu bude više stotina gledatelja i da daju punu podršku ne samo igračima na terenu nego i našem cjelokupnom projektu stvaranja snažnog kluba. Osim toga sav prihod od ulaznica namijenili smo za liječenje djevojčice Dore Arapović, sestre rukometaša Danijela Arapovića. Ta djevojčica tek je počela živjeti i moramo joj pomoći na putu ozdravljenja -prisnažio je Stanko Vidović.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije