Ostanimo u kontaktu

ČESTITAMO!

Prvo mjesto za RA Jerkovac s turnira u Ljubuškom

Objavljeno prije

NERETVA PORAZILA AGRAM USRED ZAGREBA

Golem uspjeh ŽNK Neretva u susretu s Agramom

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve priredile su ugodno iznenađanje svojimm navijačima i prijateljima u Metkoviću, pobjedom u susretu sa Agramom usred Zagreba.

Tijekom cijelog susreta Metkovke su bile posve ravnopravan takmac a u nekim trenucima simale su i više od igre.

Potaknute odličnim taktičkim zamislima ali i vrlo dobrom pripremom na treninzima od strane svog trenera Ante Markote, djevojke s Neretve maksimalno su se trudile i uspjele dohvatiti pobjedui tešku 3 boda, pa ih sada imaju ukupno šest. Osim toga nadomjestile su pobjedom u gostima neočekivan poraz na svom terenu u srazu s Donatom.

Od samog početka vidjelo se da će Neretva imati svoj dan. Dobrim rasporedom u obrani djevojke su otklanjale početne pokušaje Zagrepčanki, a kako je utakmica odmicala , Neretva je preuzimala inicijativu.

Već u 15.minuti raspoložena Marija Herceg postigla je pogodak za vodstvo 0d 0:1 ! Potom su uslijedili pokušaji Agrama za poravnanjem, ali i vrlo dobra igra Neretve u obrani u kojoj je Nina Mijoč morala igrati stopera, i to vrlo dobro, i u kojoj je Jelena Kešina bila veliki oslonac svojim suigračicama . Isticala se Jela sjajnim obranama i u prvom i u drugom dijelu, ali u 42.minuti domaće su poravnale na 1:1 i s tim rezultatom ekipe su otišle na odmor.

I onda u 52.minuti Marija Herceg pokazuje po drugi put svoje znanje i preciznost. Smišljenu akciju Neretvinog napada pretvorila je sjajnim udarcem u novo vodstvo, 1:2, a pokazalo se, i za pobjedu.

Do kraja su igračice Agrama nekoliko puta ozbiljno ugrozile  vratarku Neretve, ali golova više nije bilo. Na kraju Metkovke su na središtu igrališta potrčale jedna drugoj u zagrljaj, slaveći pobjedu i zhavljajući stručnom stožeru. To je inale bila prva pobjeda Neretve u susretima s Agramom u Zagrebu. Svaka čast djevojke, imate pravo na duli sok !

Agram – Neretva 1:2 (1:1)

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije