Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

8. MARATON LAĐARICA

Prelijepa gesta lađarica Nereida, osvojeni iznos od 5.000 kuna uplatile RA Jerkovac

Objavljeno prije

Zagrebačke lađarice Nereide sa 8. Maratona lađarica, na kojem su nastupile s dvije ekipe: Nereide 1 i Nereide 2, su se vratile s osvojenim drugim i četrnaestim mjestom.

Sad kad su se slegli dojmovi, sve nam se čini još ljepše i više od svih očekivanja. Srebro! Nagrada za sve naše treninge u 5.30, po kiši, suncu, vrućini i lopočima i bez profesionalnog veslačkog trenera.💙💚

Pomagale smo jedna drugoj kako smo najbolje znale. Nisu nam zaveslaji tehnički savršeni, ali bile smo snažne i složne, uz pomoć ekipe koja stoji iza nas, družile smo se, smijale i nagrada je rezultat našeg rada.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Maraton Ladja uplatio nam je za osvojeno drugo mjesto 5.000,00 kn. Novac je stigao danas, a mi smo ga već odmah nakon utrke odlučile donirati RA Jerkovac Metković.
I sve svoje buduće nagrade na Maratonu lađarica, ako ih osvojimo odlučile smo donirati jednoj od Organizacija/Udruga sa područja Neretvanske doline. Želimo podržati taj prekrasan kraj Lijepe naše i divne ljude koji nas svake godine prekrasno dočekaju.

Naši odlični rezultati ne bi bili mogući bez naših divnih sponzora kojima još jednom zahvaljujemo na financijskoj pomoći. Bilić-Erić-zlatni sponzor, Olival, Monter strojarske montaže d.d., Erste-bank, Encian, Agilos, Datashift, JGL, Wiener osiguranje, BiteMe, Zrcalo inženjering d.o.o.

Hvala svima od srca i vidimo se dogodine! – ovu lijepu gestu objavile su Nereide na svojoj fb stranici.

Sportska udruga Nereide

Za ovu prekrasnu gestu su u najmanju ruku zaslužile da ih i nabrojimo:

Petica lijevo – Tanja Špoljarić
Petica desno – Antonija Kiš
Cetvorka lijevo – Nikolina Sambolić
Cetvorka desno – Gordana Batinić
Trojka lijevo – Tatjana Holjevac
Trojka desno – Amela Mešić
Dvojka lijevo – Antonija Bok
Dvojka desno – Anica Petričević – kapetanica
Jedinica lijevo – Martina Varga
Jedinica desno – Ines Stefanović
Paričarka – Karmen Kolar
Sredina – Elvira Tomola
Trener – Marijana Tomola

PODVORNICA, OPUZEN

Neretvanac proslavio 90. rođendan utakmicom protiv splitskog Hajduka

Objavljeno prije

Povodom proslave 90. rođendana NK Neretvanac na Podvornicu u Opuzen stigao je splitski Hajduk. U svečarskom ambijentu i ugodnoj atmosferi prijateljsko nadmetanje okončano je minimalnom pobjedom Bilih. Plavoj makinji je pripalo, rezultatski, prvo, a gostima drugo poluvrijeme. Splićani su preokretom u posljednjih desetak minuta, s dva pogotka došli do pobjede.

Za 1:0 u 34. minuti pogodio je Marin Vučković nakon odlične asistencije Kristijana Sesara. Na 1:1 poravnao je u 79. minuti Boško Jemo, dodavač s desnog boka Dino Mikanović. Konačni 1:2 djelo je Nina Duića, koji je oduzeo loptu Šumanu i lagano poentirao pokraj istrčalog domaćeg vratara.

Lijepo, sunčano vrijeme, dobar travnjak, mnoštvo gledatelja, razdragana djeca s Ricom zaokružili su rođendansko, feštarsko poslijepodne na Podvornici, javlja Dalmatinski nogomet.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije