Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

8. MARATON LAĐARICA

Prelijepa gesta lađarica Nereida, osvojeni iznos od 5.000 kuna uplatile RA Jerkovac

Objavljeno prije

Zagrebačke lađarice Nereide sa 8. Maratona lađarica, na kojem su nastupile s dvije ekipe: Nereide 1 i Nereide 2, su se vratile s osvojenim drugim i četrnaestim mjestom.

Sad kad su se slegli dojmovi, sve nam se čini još ljepše i više od svih očekivanja. Srebro! Nagrada za sve naše treninge u 5.30, po kiši, suncu, vrućini i lopočima i bez profesionalnog veslačkog trenera.💙💚

Pomagale smo jedna drugoj kako smo najbolje znale. Nisu nam zaveslaji tehnički savršeni, ali bile smo snažne i složne, uz pomoć ekipe koja stoji iza nas, družile smo se, smijale i nagrada je rezultat našeg rada.

Maraton Ladja uplatio nam je za osvojeno drugo mjesto 5.000,00 kn. Novac je stigao danas, a mi smo ga već odmah nakon utrke odlučile donirati RA Jerkovac Metković.
I sve svoje buduće nagrade na Maratonu lađarica, ako ih osvojimo odlučile smo donirati jednoj od Organizacija/Udruga sa područja Neretvanske doline. Želimo podržati taj prekrasan kraj Lijepe naše i divne ljude koji nas svake godine prekrasno dočekaju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Naši odlični rezultati ne bi bili mogući bez naših divnih sponzora kojima još jednom zahvaljujemo na financijskoj pomoći. Bilić-Erić-zlatni sponzor, Olival, Monter strojarske montaže d.d., Erste-bank, Encian, Agilos, Datashift, JGL, Wiener osiguranje, BiteMe, Zrcalo inženjering d.o.o.

Hvala svima od srca i vidimo se dogodine! – ovu lijepu gestu objavile su Nereide na svojoj fb stranici.

Sportska udruga Nereide

Za ovu prekrasnu gestu su u najmanju ruku zaslužile da ih i nabrojimo:

Petica lijevo – Tanja Špoljarić
Petica desno – Antonija Kiš
Cetvorka lijevo – Nikolina Sambolić
Cetvorka desno – Gordana Batinić
Trojka lijevo – Tatjana Holjevac
Trojka desno – Amela Mešić
Dvojka lijevo – Antonija Bok
Dvojka desno – Anica Petričević – kapetanica
Jedinica lijevo – Martina Varga
Jedinica desno – Ines Stefanović
Paričarka – Karmen Kolar
Sredina – Elvira Tomola
Trener – Marijana Tomola

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije