Ostanimo u kontaktu

ONK METKOVIĆ

Predstavljen novi dres povodom 50. obljetnice Župe sv. Nikole i 45. rođendana kluba

Objavljeno prije

Simbolično, danas na blagdan nebeskog zaštitnika desne strane grada Metkovića, ONK Metković je predstavio novi dres popularno nazvan europski dres (s obzirom na glavni klupski cilj svake sezone preko Kupa u Europu).

Povodom 50. obljetnice osnivanja Župe svetog Nikole biskupa i 45. rođendana ONK Metković, kako kažu iz kluba: dvije institucije desne strane grada smo objedinili u jedno.

Prema dizajnu jedne od ONK ŽENA, Marele Talajić (Taca) u suradnji s tehničkim sponzorom Alpas Hrvatska pod pokroviteljstvom Germania Sport Kladionice (čiji će se logo također naći na dresu), predstavljaju novi dres, prvi put u povijesti kluba posebno dizajniran, u kojem će Onkovci ući u 2020. godinu.

Na prednjoj strani dresa nalazi se crkva sv. Nikole i klupske prostorije, dok rukave krase natpisi #ONK te poznati slogan ONK Metković ‘ekipa, a ne klub’.

Na stražnjoj strani dresa, uz broj i natpis ‘ONK METKOVIĆ’ nalazi se hrvatska zastava te stih Ovisan sam o tebi Metkoviću moj lipi iz pjesme legendarnog profesora Tomislava Zupčića Zupe.

Za sve ljubitelje ONK-a koji ovaj unikatni dres žele imati u svojoj kolekciji, narudžbu mogu obaviti putem stranice kluba ili na klupski mail metkovic.onk@gmail.com.

Izvor / Foto: Facebook – ONK Metković

30. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR 'ANDRIJA ANKOVIĆ'

FK Sutjeska iz Nikšića pobjednik Memorijala u Gabeli

Objavljeno prije

Autor

FK Sutjeska iz Nikšića pobjednik je 30. Memorijala ‘Andrija Anković’ koji je održana u subotu i u nedjelju u Gabeli u organizacija NK GOŠK, i na kojemu su sudjelovali Zrinjski, Sutjeska, GOŠK i Neretva.

U finalu su tijekom 90 minuta Zrinjski i Sutjeska odigrali 2:2, a u izvođenju udaraca s 11 metara bolje su se snašli igrači iz Crne Gore kojima je pripao pobjednički pokal.

Za najboljeg igrača proglašen je Božo Marković (Sutjeska), za najboljeg strijelca Marko Ćetković (Sutjeska), a za najbolheg vratara Vojin Savić (Zrinjski).

Najmlađi igrač koji je nastupio bio je Ivano Marić (GOŠK), a titulu igrača koji najviše podsjeća na pokojnog Andriju Ankovića u čiji s spomen turnir i održava, ponio je igrač GOŠK-a Anes Mašić.

Veliko priznanje za organizaciju Memorijalnog nogometnog turnira zaslužili su svi čelni ljudi GOŠK-a i svi oni koji su pomagali u organizaciji jednog od najdugovječnijih turnira u ovom dijelu Europe.

Foto: bljesak.info

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije