Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

NK NERETVA

Počele pripreme, za sada četiri nova igrača

Objavljeno prije

NK Neretva - ilustracijaU utorak, 23. siječnja na igralište su istrčali i nogometaši županijskog ligaša Neretve predvođeni trenerom Goranom Galovom i trenerom vratara Zoranom Bubalom.

Na samom početku Galov je svih 27 igrača koji su se odazvali prozivci upoznao s planom priprema do početka prvenstva, 26. veljače.

Pri tome nije zanemaren ni konačni cilj, osvajanje prvoga mjesta u 1. ŽNL i sudjelovanje u kvalifikacijama za povratak (ulazak) u Treću ligu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Do početka prvenstva Neretva će odigrati sedam prijateljskih utakmica, a prva je na rasporedu već u sljedeći utorak s NK Neum.

Na okupu su svi igrači koji su Neretvin dres nosili u jesenskom prvenstvu, osim Bože Dragobratovića koji zbog poslovnih obveza više nije u mogućnosti vježbati.

Sveznalica 7400xXpx

Međutim, Neretvi će do ispunjenja cilja, a možda i dalje, pomoći  nekoliko novih igrača. To su Duje Batinović povratnik s Islanda, zatim Zvonimir koji se vraća iz Neretvanca, potom Edo Raguž doskorašnji igrač kominskog Gusara i Toni Babić, sada već bivši igrač Branitelja iz Mostara.

U Neretvi se nadaju dolasku još dva ili tri igrača kako bi trener mogao sastaviti najbolju momčad, sposobnu za ostvarenje klupskih  ciljeva.

Pero Jakić

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije