Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NK NERETVA

Pobjeda protiv Jadrana LP uoči ‘Plavo-bijele noći’

Objavljeno prije

NK Neretva - ilustracijaUoči održavanja tradicionalne Neretvine zabave Plavo-bijela noć, županijski je ligaš s 2:1 pobijedio trećeligaša Jadrana LP iz Ploča.

Gosti su poveli golom Marka Musulina u 23. minuti, poravnao je Ante Sršen u 55. minuti udarcem s 11 metara, a pobjedu Neretvi donio je kapetan Ante Batinović u 75. minuti. On je znalački dočekao jednu odbijenu loptu u kaznenom prostoru Jadrana i snažnim udarcem smjestio u mrežu.

Treneri Goran Galov i Goran Proleta iskušali su sposobnosti svih trenutačno raspoloživih snaga. Igralo se dobro, pokretljivo i kvalitetno, što je i potvrda da su treneri dobro usmjerili tijek priprema.

Pero Jakić

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije