Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

KARATE KLUB METKOVIĆ

Petar Borovac i Lina Šutić ovaj vikend putuju na Grad Prix Slovakia u Bratislavu

Objavljeno prije

Dvoje natjecatelja Karate kluba Metković, junior Petar Borovac i kadetkinja Lina Šutić ovaj vikend odlaze na GRAND PRIX SLOVAKIA, u Bratislavu.

U organizaciji Hrvatskog karate saveza ovaj vikend odlaze u Slovačku na međunarodni karate turnir Grand Prix Slovakia, na kojem će nastupiti 2016 natjecatelja iz 22 zemlje.

Petar će u kategoriji juniori -76 kg imati 29 protivnika iz 8 nacionalnih saveza, dok će Lina u kategoriji kadetkinje +54 kg imati 54 protivnice  iz 10 nacionalnih saveza.

Našim karatašima želimo puno uspjeha na turniru!

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije