Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KARATE KLUB METKOVIĆ

Osvojeno peto mjesto na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u borbama i katama za WKF uzraste u Zagrebu

Objavljeno prije

Foto: Karate klub Metković

Foto: Karate klub Metković

U nedjelju, 17. prosinca, Karate klub Metković nastupio je na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u borbama i katama za WKF uzraste u Zargebu (kadeti/kinje, juniori/ke i seniori/ke) te se plasirao na 5. mjesto.

Karate klub Metković u kadetskom ekipnom uzrastu predstavljala je ekipa Ante Krstičević, Petar Borovac i Ante Utovac, pod vodstvom trenera Denisa Žderića. Ekipa KK Metković je bila veoma blizu osvajanja brončane medalje jer je u odlučujućoj repasažnoj borbi za broncu izgubila veoma malim rezultatom i plasirala se na jedno niže mjesto od osvajača medalja. na 5. mjesto (u karateu inače ne postoji 4 mjesto već prvo, drugo, dva treća, dva peta i dva sedma mjesta).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U prvom kolu, ekipa KK Metkovića je bila slobodna zbog nedolaska protivnika,  u drugom kolu izgubili su od ovogodišnjih prvaka jake ekipe KK Samobor sa dvije izgubljene i jednom nerješenom borbom. Pošto se ekipa Samobora plasirala u finale, ekipa Metkovića je u prvom repasažnom nastupu za broncu pobjedila ekipu KK Velika Gorica sa dvije dobivene borbe 8:0 (Borovac) i 2:1 (Krstičević), ali u odlučujućim mečevima u repasažnom nastupu za osvajanje brončane medalje protiv KK Zanshina iz Splita, u prvoj borbi Petar Borovac gubi s tijesnih 1:0 iako je protivnika dva puta očistio i bacio na pod te zadavao završne udarce, dok je u drugoj borbi naš natjecatelj Ante Krstičević kod rezultata 0:1 zbog ozljede odustao na traženje doktora, gdje je protivniku, iako dobiva hansoku chui, predposljednju kaznu za isključenje zbog prejakog udarca, evidentirana borba u njegovu korist jer Krstičević nije mogao nastaviti borbu.

Ovim odrađenim, 19. natjecanjem tijekom 2017., Karate klub Metković uspješno zatvara sezonu ove godine koja je rezultirala osvajanjem mnogobrojnih medalja na prestižnim turnirima od Sarajeva, Ljubljane, Novog Sada, Splita, Ivankova, Herceg Novog, Samobora, Umaga, Nikšića, Rijeke i mnogobrojnih drugih gradova s četiri najvrijednije medalje u 2017. tri državne bronce (Mihaljević Duje i Lucija Utovac) i, nama najvrijednija, bronca Lucije Utovac u nastupu za reprezentaciju Hrvatske na Balkanskom prvenstvu škola.

Karate klub Metković

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije