Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KUP NC NERETVA

ONK Metković u nastavku Kup natjecanja igra s Jadranom LP

Objavljeno prije

U srijedu će se u nastavku Kup natjecanja za područje Nogometnog centra Neretva na igralištu ONK Metković sastati istoimeni županijski prvoligaš i trećeligaš Jadran LP iz Ploča.

Kao što je poznato prije nekoliko dana Onkovci su sa 7:6 nakon preciznije izvedenih udaraca s bijele točke pobijedili suparnike i dobre poznanike nogometaše Gusara iz Komina.

Pri tomu, prikazali su dobru igru i najavili velike stvari u nastavku prvenstva.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

O tomu može li Metković u utorak iz Kup natjecanja eliminirati Pločane, teško je govoriti. Ipak, Kup je nešto posebno i u tom natjecanju događaju se i najveća iznenađenja u svim zemljama svijeta.

Jadran LP dobro igra u 3. HNL i bilježi pobjede, Metkoviću još nije počelo prvenstvo u Županijskoj ligi, ali je momčad trenera Tomislava Plećaša već u pravoj formi s dosta kvalitenih igrača.

Sveznalica 7400xXpx

Sigurno je da će Batinović, Boras, Mišanović, Borovac, Jelavić i svi igrači Metkovića  sva svoja znanja i sposobnosti pretočiti u snagu momčadi, kako bi priredili potencijalno iznenađenje i čekali novog takmaca u nastavku Kup natjecanja.

Stoga će i gledalište ONK Metkovića u srijedu sigurno biti solidno popunjeno.

OBAVIJEST

ONK Metković poziva članstvo na redovnu izbornu Skupštinu kluba

Objavljeno prije

ONK Metković poziva svoje članstvo na redovnu izbornu Skupštinu kluba koja će se održati u prostorijama OŠ don Mihovila Pavlinovića, večeras, 28. ožujka u 19 sati.

Donosimo Dnevni red

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

 

 

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije