Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

ONK METKOVIĆ

Održana zabava "Ekipa, a ne klub!", prikupljala se sredstava za održanje kluba

Objavljeno prije

onk-metkovic-zabava-7

U petak, 20. rujna na stadionu ONK Metković održana je zabava pod sloganom “Ekipa, a ne klub!” kako bi se prikupila financijska sredstva za održanje ONK Metković. Mnogi ljubitelji nogometa s desne obale Metkovića pomogli su kupnjom članske iskaznice uz koju su dobili sezonsku ulaznicu i klupsku majicu.

Kako je zabava prvenstveno sportskog karaktera, organiziran je i revijalni turnir na kojem su sudjelovale četiri ekipe s desne obale Metkovića:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
  • U.L Jerkovac
  • U.L. Crni put
  • Prvi tim
  • Veterani ONK

U prvom kolu igrali su:

  • U.L Jerkovac – U.L. Crni put 3:2
  • Prvi tim – Veterani ONK 3:0

Nakon čega su se sastali pobjednici i gubitnici:

  • Prvi tim – U.L. Jerkovac 0:1
  • Veterani ONK – U.L Crni put 2:2 (2:1 penali)

Tako je Udruga lađara Jerkovca postala prva momčad ovog mini turnira, za koji su se svi složili da bi u budućnosti trebao postati tradicija kao i zabava.

Nakon odigranog turnira fešta je nastavljena uz svirku uživo do ranih jutarnjih sati.

Nakon održane zabave iz uprave kluba su istaknuli kako mogu biti ponosni na svoj slogan “Ekipa, a ne klub!“, i dodali, kako se u budućnosti nadaju, ako ne nekom jačem sponzoru, da bi barem gradska vlast trebala prepoznati koliko ovaj klub znači ljudima desne obale Metkovića, te prepoznati situaciju u kojoj se trenutno nalazi i naći načina da mu pomogne da opstane.

Na kraju, organizatori su se zahvalili svim volonterima i ljudima dobre volje koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji, svim sponzorima i sudionicima zabave.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije