Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

IZVJEŠĆA PODRŽANA JEDNOGLASNO

Održana izvještajna skupština Rukometnog kluba Metković Mehanika

Objavljeno prije

Sinoć je u dvorani multimedijalnog centra održana druga izvještajna skupština Rukometnog kluba Metković Mehanika, na kojoj je prisustvovalo 30-ak skupštinara

Skupštinu je moderirao predsjednik kluba Nikola Veraja.

Veraja je podnio je izvješće o radu u protekloj godini, financijsko izvješće te iznio financijski plan kao i plan rada u ovoj godini. U svom izvješću je naglasio kako predstavlja izvješće o radu Upravnog odbora koji je zaslužan za pozitivne efekte i učinke koje je Rukometni klub postigao u 2022. godini. Pa tako ustvrđuje bolju iskoristivost termina u dvoranama, povećanje proračuna, usklađenje prihodovne i rashodovne strane, bolji rad s mladima, završnice prvenstva gdje smo imali dvije generacije mlađih dobnih skupina i na samom kraju povijesni uspjeh kluba plasman u Premijer ligu. Također istaknuo je i sadašnju poziciju na tablici Lige za ostanak 6 kola prije kraja sezone u Premijer ligi kao nastavak pozitivnog trenda rada kluba.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Prisutni su jednoglasno podržali predmetna izvješća, a pri tome ukazali da je u 2022. godini ostvaren veliki sportski uspjeh ulaskom u Premijer ligu uz stabilnost prihodovne i rashodovne strane proračuna. Naglašeno je da je rad s mladim igračima i rukometna škola prioritet koji je potrebno dodatno unapređivati. Potreban je također dodatan trud uložiti kako bi što više mlađih dobnih kategorija uspjelo izboriti završnicu državnog prvenstva te kako bi igrali bitnu ulogu i samim time promicale školu i grad.

Detektirale su se i određene pojedinosti statutarne naravi, a koje se odnose na članstvo i visinu članarine. Do iduće skupštine koja će po svom karakteru biti izborna riješit će se pitanja statuta i članstva u klubu. Cilj promjena bit će još transparentnije vođenje kluba sto bi doprinjelo otvaranju javnosti, skupštinarima i svim članovima kluba, a čime bi se stvorilo povjerenje u sam rad.

Sveznalica 7400xXpx

Kao što je prethodno naglašeno iduća skupština bit će izborna, a ona će se pravovremeno najaviti, – stoji u priopćenju Rukometnog kluba Metković Mehanika

1. ŽNL DUBROVAČKO-NERETVANSKA

ONK Metković danas gostuje u Čibači kod NK Župa dubrovačka

NK Maestral gostuje kod NK Croatia u Gabrilima, a NK Gusar dočekuje NK Konavljanin

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Nogometaši ONK Metković u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske danas gostuju u Čibači kod NK Župa dubrovačka.

U prošlosezonskim susretima Župa dubrovačka je slavila u Metkoviću, a u Čibači su podijelili bodove. Na prvenstvenoj ljestvici Metković je šesti s 14, a Župa dubrovačka četvrta sa 16 bodova.

Utakmica 11. kola 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske počinje danas, 3. prosinca u 13,30 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Također u 13,30 NK Maestral gostuje kod NK Croatia u Gabrilima, a NK Gusar dočekuje NK Konavljanin.

Donosimo pogled na prvenstvenu ljestvicu

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije