Ostanimo u kontaktu

TURNIR U RAGBI 7

Novoosnovani Ragbi klub Metković poziva na turnir u ragbiju

Objavljeno prije

Ragbi klub Metković

U organizaciji Ragbi kluba Metković, u nedjelju 10. travnja s početkom u 14 i 30 sati na pomoćnom igralištu NK Neretve odigrati će se Turnir u ragbi 7. Na turniru će osim domaće momčadi sudjelovati i ekipe iz Mostara, Ploča i Dubrovnika.

Ragbi 7 je inače od ove godine olimpijski sport, igra se dva puta po sedam minuta što znači da je puno atraktivniji i dinamičniji za publiku. Svi ste pozvani da uživate u prvom muškom sportu, punom duela, trke, kontakta i atraktivnosti te date podršku novoosnovanom metkovskom klubu.

Ragbi na Neretvi -turnir

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije