Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

3.KOLO KARATE LIGE REGIJE HERCEGOVINA

Novih 10 medalja za Karate klub Knez Domagoj Metković

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj Metković sa svojih 14 natjecatelja u raznim uzrastima, nastupio je na III .kolu  Regija Hercegovina održanog u Trebinju.

Za klub je najuspješniji bio Dean Knežić, osvojeno 1.mjesto kategorija – kumite – Dječaci 12,13 godina, te kao član ekipnog sastava, biran od strane organizatora osvojio je 2.mjesto.

U kategoriji djevojčice 10, 11 godina naše dvije natjecateljice su radile finalnu borbu, uspješnija je bila Gabrijela Bebić, te osvojila 1.mjesto,  a Ena Kaleb osvojila je 2.mjesto

2.mjesto za klub su jos osvojile Ena Nižić i Lucija Plećaš-lulu

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

3.mjesta osvojili su Luka Bulum, Luka Barišić i Ante Kraljević u kategoriji dječaci, Lucija Plećaš i Erika Vasilj u kategoriji djevojčice 12,13 god.

U borbama su jos uspješno nastupili Matej Kljusurić, Antonija Plećaš i Nicole Petković

U katama klub je uspješno predstavljala Lucija Zovko.

Karate klub Knez Domagoj Metković

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije