Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

3.KOLO KARATE LIGE REGIJE HERCEGOVINA

Novih 10 medalja za Karate klub Knez Domagoj Metković

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj Metković sa svojih 14 natjecatelja u raznim uzrastima, nastupio je na III .kolu  Regija Hercegovina održanog u Trebinju.

Za klub je najuspješniji bio Dean Knežić, osvojeno 1.mjesto kategorija – kumite – Dječaci 12,13 godina, te kao član ekipnog sastava, biran od strane organizatora osvojio je 2.mjesto.

U kategoriji djevojčice 10, 11 godina naše dvije natjecateljice su radile finalnu borbu, uspješnija je bila Gabrijela Bebić, te osvojila 1.mjesto,  a Ena Kaleb osvojila je 2.mjesto

2.mjesto za klub su jos osvojile Ena Nižić i Lucija Plećaš-lulu

3.mjesta osvojili su Luka Bulum, Luka Barišić i Ante Kraljević u kategoriji dječaci, Lucija Plećaš i Erika Vasilj u kategoriji djevojčice 12,13 god.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U borbama su jos uspješno nastupili Matej Kljusurić, Antonija Plećaš i Nicole Petković

U katama klub je uspješno predstavljala Lucija Zovko.

Karate klub Knez Domagoj Metković

SEZONA 2021/2022.

Karate klub ‘Knez Domagoj’ uspješno završio još jednu natjecateljsku sezonu

Objavljeno prije

Nakon dvije godine neizvjesnosti  i zabrane natjecanja i treniranja zbog pandemije COVID 19, napokon smo dočekali jednu sezonu u kojoj su se organizirala natejecanja. Naš klub je sezonu odradio veoma uspješno. Odradili smo 10-tak natjecanja. U klubu smo veoma zadovoljni ovosezonskim rezultatima, posebno zbog okolnosti u kojima smo djelovali posljednje dvije godine, ističe Mijo Volarević te dodaje:

U ovoj sezoni imamo 80-tak osvojenih medalja, i zlatnih i srebrenih i brončanih..

Treba istaknuti da smo bili uspješni i na Državnom prvenstvu za ml. uzraste gdje je naš natjecatelj Matej Kljusurić osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Medalja je za poen izmakla Deanu Knežiću, Za medalju na državnom imale su meč i Erika Vasilj, Lucija Plećaš i Jelena Lazarević.

Naš natjecatelj Matej Kljusurić je svojom medaljom s Državnog prvenstva zaradio  priznanje Športske zajednice grada Metkovića za sebe i za klub.

Moram istaknuti da je ovu sezonu na svojim leđima najviše iznio trener Mladen Kolovrat. Tek u drugom dijelu sezone priskočio mu je trener Ante Bebić, a na samom kraju i trener Mijo Volarević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim natjecateljima i trenerima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije