Ostanimo u kontaktu

ZRINJEVCU BODOVI

Novi poraz boćara Metkovića

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U nastavku prvoligaškog prvenstva boćara, Metković je na svom terenu opet izgubio, ovom prigodom od Zrinjevca , 9:17.

Očito je da određeni optimizam koji je postojao nije imao pokriće, pa su gosti iz Zagreba kao bolji sastav upisali bodove.

Počelo je pobjedom Markice Dodiga protiv Jerčića (pojedinačno) te Krstičevića i Grbića (par klasično) protiv Magića i Luke Gašpara, što je značilo 4 poena za domaće.

Potom Zrinjevac je nanizao šest  pobjeda zaredom i sve je bilo jasno. Do kraja je samo Krstičević izborio poen u srazu s Veselčićem, a Dražeta i Dodig izborili su jedan poen u sudaru s Begovićem i Gašparom.

Metković je i dalje pretposljednji sastav sa samo šest bodova.

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije