Ostanimo u kontaktu

PRVA LIGA BOĆARA

Nova pobjeda boćara Metkovića, ovaj put su bili bolji od ekipe Hajduk Rašica

Objavljeno prije

Boćari Metkovića u trećem četvrtom prvenstvenom kolu Prve boćarske lige Jug, ostvarili su novu, treću pobjedu od početka natjecanja. Ovom prigodom Metković je pobijedio ekipu Hajduk Rašica s 15:11.

Iako se čini da sama razlika u poenima dovoljno govori o tomu tko je bio bolji, ipak u neku ruku nije bilo tako. Doduše prije sudara u četiri posljednje discipline domaći su stekli prednost, 15:11, no u samoj završnici gosti su pružili zapažen otpor. Ipak Jure Krstičević i Markica Dodig u paru, te Mile Vidović (pojedinačno) uspjeli su savladati svoje takmace i svojima donijeti važne poene za konačnih 15:11.

Dosadašnje igre i kvaliteta metkovskog boćanja siguran su jamac da će boćari Metkovića biti jedni od najozbiljnijih kandidata za prvaka, ili u najmanju ruku za osvajanje jednog od tri prva mjesta na ljestvici. I ovom prigodom svi su metkovski boćari prezentirali kvalitetno boćanje .

NOGOMET

ŽNK Neretva čestita Neretvancu na osvojenom naslovu te zahvaljuje na sportskoj suradnji

Objavljeno prije

Na poziv uprave, stručnog stožera i igrača NK Neretvanac, jučer na povratku sa utakmice u Splitu, ŽNK Neretva je bila gost na utakmici NK Neretvanac – NK Hrvatski vitez, a nakon utakmice i na fešti u povodu naslova prvaka 3. HNL-jug.

Ovom prilikom ŽNK Neretva se zahvaljuje na gostoprimstvu upravi Neretvanca, na čelu sa predsjednikom Kristijanom Sočom, sportskim direktorom Nevenom Majićem – osnivačem ŽNK Neretva, trenerom Goranom Proletom i igračima Neretvanca, te još jednom čestita Neretvancu na osvojenom naslovu prvaka i zahvaljuje na sportskoj suradnji!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije