Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

JEDAN OD UTEMELJITELJA ŽENSKOG NOGOMETA U METKOVIĆU

Nogometni trener Neven Majić: mladima preporučujem ostanak u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Neven Majić

Bivši nogometaš Neretve i ONK Metkovića te nekoliko drugih klubova, jedan od osnivača ŽNK Neretva, te nogometni trener koji uz stručno usavršavanje želi ostvariti i trenersku karijeru, boravio je u svom Metkoviću kako bi dao podršku igračicama Neretve u susretu s Agramom.

– Da, stigao sam u Zagreb radi obveza na Nogometnoj akademiji na kojoj ću za godinu dana, nadam se, dobiti UEFA A licencu, jer B licencu već posjedujem. Kako moj klub slavi četvrtu obljetnicu rada, došao sam vidjeti ih i podržati u važnoj utakmici – kazao nam je u hipu Neven Majić.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Neven Majić

Majić je već dulje vrijeme obitava u Irskoj i radi u klubu RAILWAY UNION u južnom dijelu Dublina. Taj klub veliku pažnju poklanja radu omladinske škole, a ima i seniorsku momčad. Metkovski trener radi u omladinskoj školi i zadužen je za koordinaciju rada, praćenje utakmica te za ukazivanje na pogreške u igri, a posebno je zadužen za selekciju U-20.

Sveznalica 7400xXpx

Rad u klubu temelji se na čvrstom profesionalnom ugovoru, ali i stalnom stručnom usavršavanju. Uskoro će na praksu u slavni Dundalk FC, klub koji nastupa u Ligi prvaka!

Na pitanje je li zadovoljan, Majić odgovara:

– Naravno da sam zadovoljan jer sam dobio priliku učiti i usavršavati se. Dali su mi povjerenje u radu s mladima i još puno odgovornih zadaća. Ni primanja nisu zanemariva, ali radim na duge staze pa će budućnost pokazati jesam li sve učinio kako treba. Zadovoljan sam i životom u Irskoj gdje su mi supruga i djeca. Supruga kao magistra sestrinstva ima dobar posao, djeca napreduju, ja radim i kud ćete većeg zadovoljstva – kazao je Majić.

Dotaknuli smo se i teme odlazaka mladih iz Hrvatske upravo u Irsku. U gradu u kojemu živi ima i nekoliko Metkovaca, a nekima od njih je i pomogao prilikom dolaska. Ipak, mladima iz Hrvatske preporučuje ostanak u Hrvatskoj, ako je to ikako moguće.

Pero Jakić

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije