Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

POBJEDA NA DOMAĆEM TERENU

Nogometaši Neretve revanširali se za poraz od GOŠK-a u Dubrovniku

Objavljeno prije

U uzvratnoj prijateljskoj utakmici odigranoj u nedjelju na igralištu Neretve, Neretva je s 2:0 pobijedila dubrovački GOŠK te se tako revanširala za nedavni poraz od 3:1 na Lapadu.

Domaća momčad bila je bolja tijekom susreta, ali je od većeg broja prigoda realizirala samo dvije, i to u drugom dijelu.

Pogađali su Mario Marić i Mile Pehar, ali su svi igrači ostavili dobar dojam.

Očito je da trener Marenzzi i njegov prvi suradnik Mate Borovac rade dobar posao. Nažalost, nitko ne zna hoće li prvenstvo uskoro početi, ili će se s nastavkom još pričekati.

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije