Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

ONK METKOVIĆ DANAS U ĆILIPIMA

Nogometaši Metković žele nastaviti s uspjesima

Objavljeno prije

U devetom kolu Prve županijske nogometne lige nogometaši ONK Metković gostuju u Ćilipima gdje se u nedjelju poslije podne sastaju sa starim znancima, igračima Konavljanina.

Metkovci će i na novom gostovanju, a nakon dvotjedne stanke u natjecanju, pokušati dati sve od sebe kako bi ostvarili dobar rezultat. Nema sumnje da bi im pobjeda dobro došla s obzirom na ovosezonske ambicije, ali i s obzirom na skladan kontinuitet rada i igara pri čemu uvijek prevladava ono metkovsko, poznato zajedništvo.

Večer prije susreli smo legendarnog Dragana Brečića, danas igrača ONK Metković koji nam je rekao :

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Da, svakako putujem i nadam se da ćemo pružiti dopadljivu igru. Na drugom smo mjestu, zaostajemo tri boda iza Slavena jer imamo utakmicu manje, pa bi bilo lijepo kada bismo slavili. Međutim,  Konavljanin je sasvim ozbiljna momčad koja uz to igra na svom terenu, – rekao je Brečić.

Njegov brat Roko, Medić i svi ostali igrači Metkovića sigurno će se potruditi da se iz Ćilipa vrate zadovoljni.

Raspored 9.kola :

Konavljanin-ONK Metković, Gusar-Slaven, Orebić-Maestral, Zmaj-Jadran , Žrnovo-Župa, Sokol-Croatia .

 

MOGU LI BOĆARI METKOVIĆA DO BODOVA U SPLITU?

Markica Dodig: ‘Idemo u Split boriti se i igrati kako najbolje umijemo’

Objavljeno prije

Autor

U šestom kolu hrvatske boćarske Super lige, boćari Metkovića gostuju u Splitu i igraju s ekipom Sokol Orbico.

Ako bismo valorizirali susret s Istra Porečom i zasluženu pobjedu Metkovića, te osvajanje prva tri boda, tada bi se i u Splitu mogla očekivati zanimljiva boćarska utakmica, pa i bodovi za goste.

Međutim, voditelj BK Metković Markica Dodig decidirano kaže:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Svakako da želimo pobjedu, to je sportski i to je ljudski, samo je pitanje kako do nje doći. Mi jesmo pobijedili Porečane i tako stekli solidnu poziciju da u nastavku natjecanja osvojimo još nekoliko bodova u igri sa sebi ravnima odnosno ekipama koje imaju malo bodova (Vargon, Marinići), a nakon toga putujemo u goste Otoku koji je bez bodova. Ponavljam, idemo u Split boriti se, igrati kako najbolje umijemo, pa ćemo vidjeti što će na kraju biti. Ide nas 12, svi su sposobni za igru pa očekujem zanimljiv dvoboj-rekao je legendarni boćar i nekadašnji svjetski prvak Markica Dodig. Utakmica Sokol Orbico- Metković na rasporedu je u subotu, 27. studenog s početkom u 15 sati .

Na ljestvici su vodeći Biston, Istra Poreč i Zrinjevac , svi sa po 12 bodova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije