Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

U PRIPREMNOM RAZDOBLJU SLIJEDI ŠEST UTAKMICA

Neretva za sada bez pojačanja, ali s jasnim ciljevima

Objavljeno prije

Trener Neretve, trećeplasirane momčadi u prvom dijelu prvenstva 3.HNL jug, Mario Svaguša, poveo je početkom tjedna svoje odabranike na zahtjevne pripreme za proljetni dio prvenstva u kojemu će Neretva nastojati zauzeti jedno od tri prva tri mjesta i plasirati se u Jedinstvenu hrvatsku nogometnu ligu.

Doduše, još nema potvrde iz kluba je li zatraženo licenciranje, ali vjerujemo da da na to nije zaboravljeno.

Neretva će se pripremati i vježbati u Metkoviću koristeći postojeće objekte i prirodne resurse, zašto i ne bi kad će, primjerice, i jedan Hajduk obaviti svoje pripremne zadaće samo u Splitu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Očekuje se da će Metkovci odigrati šest pripremnih utakmica, 22.siječnja s Imotskim, 26.siječnja s GOŠK-om Gabela, a sudjelovat će i na Memorijalnom turniru „Andrija Anković“ u Gabeli, 5. i 6.veljače, a n a kojemu će još sudjelovati domaći GOŠK, Zrinjski i Tuzla City.

Što se igračkog kadra tiče, za sada nema promjena u igračkoj križaljci, niti je tko otišao niti je tko došao, ali smo sigurni da će uprava angažirati makar dva nova igrača.

EUROPSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Hrvatski rukometaši već su postigli uspjeh, bez obzira na to kako će biti u nastavku

Objavljeno prije

Autor

U drugi krug EP iz skupine C odlaze Francuska koja prenosi dva boda i Hrvatska koja ne prenosi bodove. Naši će 20.siječnja igrati s Crnom Gorom koja je iznenadila i eliminirala Sloveniju, zatim igraju s Danskom itd.

Hrvatska je porazila Srbiju i Ukrajinu (13 golova razlike), a Francuzi imaju tri pobjede.

S obzirom na sve probleme , opće i momčadske , da naši i ne uspiju u nastavku prvenstva nitko ne može zamjeriti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

I mladi i veterani koji su pozivani zbog novonastalih problema lavovski su se borili za boje svoje zemlje i ne slažemo se bilo čijim i bilo kojim analizama tko je od naših reprezentativaca mogao odigrati bolje.

Mnogi iz svijeta sporta i rukometa posebno smatraju da je EP posve neregularno, a naš izbornik i igrači o tomu šute i preko noći formiraju i momčad i taktiku. Stoga ne treba sumnjati u buduće nastupe na kojima će , u to smo sigurni, pokazati sve dvoje sportske i domoljubne vrijednosti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije