Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

NK NERETVA - HNK ŠIBENIK 0:2

Neretva porazom u novu sezonu

Objavljeno prije

nkneretva-sibenik-semafor

Nogometaši Neretve porazom su otvorili novu sezonu, u prvom kolu na domaćem terenu savladao ih je HNK Šibenik rezultatom 0:2.

NK Neretva – HNK Šibenik 0:2

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Neretva se dobro držala u prvom dijelu, čak je pred kraj poluvremena iznenadila sa jako dobrom prilikom, međutim na poluvrijeme se otišlo rezultatom 0:0. U drugom dijelu narandžasti su bili dominantniji, dokazali su to prvo pogotkom T. Peka u 49. minuti za 0:1, a zatim i A. Bulata u 69. za 0:2, što je i konačni rezultat utakmice.

Dosta promjena dogodilo se posljednjih mjeseci u klubu, iako je Šibenik jučer djelovao nadmoćnije, uigranost ekipe je vrlo važna i nadajmo se da će Neretva u nastavku sezone sustići pobjednički ritam.

GALA HOME 740px

neretva-sibenik-2

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije