Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

VELIKE AMBICIJE

Neretva na krilima povratnika starta u novu sezonu

Objavljeno prije

nk-neretva

Nakon odličnog 5. mjesta u prošloj sezoni Neretva u predstojeću ulazi s novim pojačanjima kako ne bi gledala u leđa vječitim rivalima iz Opuzena već bila ispred njih. Krajnji cilj je ipak ostati u vrhu 3. lige gdje objektivno i pripadaju, pišu to na svojoj facebook stranici Neretvani.

nk-neretva-2014

Prvi potezi su bili vraćanje odbjeglih sinova pa su tako došli Nedjeljko Kaleb (BŠK Zmaj), Dragan Brečić (Neretvanac), Drago Jelavić, Andrija Milinković (Šibenik), Mate Crnčević (Dinamo U-19), Dino Hodžić (H.Dragovoljac), Marin Tomas (Neum) i Ivan Ereš (Osijek U-19), a otišli su Nižić (Mosor), Sokol (Zmaj Makarska), Sršen (Hajduk B) i Paponja koji je bio na probi u Norveškoj.

Trener Darko Zeljić bi uglavnom trebao igrati sa ovih 11 sa slike ali isto tako na klupi su kvalitetni igrači kao Hodžić, Vrnoga, Jerković, Dodig, Ereš, …

U subotu počinje nova sezona 3 HNL jug a Neretva gostuje u Omišu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije